Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette uraknak

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette uraknak
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette uraknak
175 ml

Kód: LAC03294 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache
Összetétel

Szavakra nem lesz szüksége, mert a stílus és a fesztelen elegancia már megtalálták a tökéletes szónokot. A Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache eau de toilette francia sármmal fejezi ki személyiségét.

  • aromás, fás illat
  • energikus és játékos férfiak számára
  • az eau de toilette női verzióban is elérhető

Az illat összetétele
Az illatkompozíció első hullámával az üde mandarin úszik be, citromhéjjal és egy csipet kardamom fűszerrel. Ezután az illatban lassan a lédús alma és a bódító levendula tónusai kezdenek felülkerekedni, amelyek elkísérik egészen magához az alapillathoz, melyben a pacsuli és szantálfa akkordjai gondoskodnak az eau de toilette tökéletes kiegyensúlyozottságáról.

Az illat története
A Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache sportosan elegáns, nem átlátszó dizájnja az energikus férfi természetes francia eleganciáját, fesztelenségét és játékos karakterét testesíti meg. Az eau de toilette – a Lacoste márka szellemével összhangban – a mozgás szabadságát fejezi ki.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citromhéj, mandarin, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, alma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pacsuli
Az illat fajtája
aromás, fás

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache