Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Bleu II

tusfürdő férfiaknak 150 ml

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Bleu II tusfürdő férfiaknak 150 ml
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Bleu II tusfürdő férfiaknak 150 ml
150 ml

Kód: LAC0840 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Bleu II
150 ml

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Bleu II parfüm leírása

A kiváló minőségű Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Bleu II tusfürdő tökéletesen egészíti az azonos termékcsalád illatát. Frissé, selymessé és illatozóvá teszi a bőrt, ami ösztönözi az érzékeket és fokozza az öntudatosságát. Használatával minden egyes fürdés csodálatos élménnyé válik.

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Bleu II

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!