Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanceau de toilette uraknak

9×
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc eau de toilette uraknak
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc eau de toilette uraknak
31 300Ft

Spóroljon 47%
175 ml
16 520Ft

Kód: LAC1389 | Raktáron
1

Kosárba téve

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc eau de toilette uraknak
| 1 db | 16 520Ft
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 09. 17.
Személyes átvétel
kedd 2019. 09. 17.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc parfüm leírása

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 - luxus férfi Eau de Toilette A Blanc megalkotását az egész világot meghódító legendás Lacoste póló ihlette. Ennek az egyedülálló ruhadarabnak a tiszteletére született meg a különleges parfümkollekció, melynek minden illata a póló hagyományos színeinek egyikét képviseli.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. férfi Eau de Toilette A Blanc a rendkívül szabad, kényelmes és friss benyomást keltő klasszikus fehér póló eleganciáját és tisztaságát fejezi ki. A parfüm illata kezdetben zamatos grapefruit édes jegyeivel bontakozik ki, amihez később a varázslatos rozmaring és férfias kardamom csatlakozik. Szívillatát a tubarózsa és egzotikus ylang-ylang frissítő virágos jegyei hatják át. Alapillatát az érzéki vetiver, izgató velúr és állati eredetű bőr jegyek alkotják. Érdekes fináléját a cédrusfa melengető aromája teszi teljessé.

Összetétel

Fej
cédrus, kardamon, rozmaring
Szív
tubarózsa, ylang-ylang
Alap
bőr, velúr, vetiverfű, virginiai boróka
Az illat fajtája
aromás, fás

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc vonatkozásában írtuk
Írtunk Önnek

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc

5.0
7
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás