Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette uraknak

17×
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette uraknak
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
26 100Ft

Spóroljon 56%
100 ml
11 560Ft

11 560Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAC0003 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a népszerű parfümmárkáktól most nagyon jó áron. Adja meg a brands20 kódot a kosarában.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 01. 22.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 01. 22.

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc parfüm leírása
Összetétel

A színtiszta elegancia soha nem megy ki a divatból. És ha még egy csipetnyi találékonyság és stílus is társul hozzá, akkor egy olyan ellenállhatatlan valami keletkezik, mint a Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette. Ez a galléros póló által ihletett illat a férfiasság és a magabiztosság esszenciájába burkolva még öltözteti is önt.

  • nappali viseletre ideális, fás, virágos illat
  • minimalista stílusú, elegáns, fehér üvegcsében
  • az üvegcsét a Lacoste márka szimbóluma, a textil krokodil díszíti

Az illat összetétele
A Lacoste L.12.12 Blanc már azonnal az első beleszagoláskor, amint megjelenik a bátorító rozmaring, az édesen fűszeres kardamom és a zamatos grépfrút, felfrissíti az érzékeit. Az illatos kezdet azután is folytatódik, amikor előtérbe kerülnek az ylang ylang és a tubarózsa virágos illatjegyei. Az illat nagy és hosszú fináléjában a füstösen édes vetiverrel kísért irha, valamint a bőrös akkordok kapták a főszerepet.

Az illat története
A Lacoste márka pólója a férfiak ruházatának világszerte ikonikus darabja. Az egyszerűség, tisztaság és örök elegancia szavakkal jellemezhető legjobban. Ugyanezt a minőséget tükrözi a Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc parfüm is. Az L betű a Lacoste jelzése, az 1 szám az egyedülállóságé, a 2 pedig a rövid ujj kódja, a 12 azé a prototípusé, mely mellett René Lacoste letette voksát.

Ez az Eau de Toilette a márka játékos lelkületével és magabiztosságával ruházza fel önt. Ahhoz hasonló érzést kelt önben, mint amikor a klasszikus Lacoste L.12.12. pólót ölti magára.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
cédrus, kardamon, rozmaring
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, velúr, virginiai boróka, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás, fás

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc vonatkozásában írtuk
Cikkek

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc17