Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc ajándékszett II. uraknak

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc ajándékszett II. uraknak
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc ajándékszett II. uraknak

Kód: LAC03883 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Toilette 100 ml + tusfürdő gél 20 ml + stift dezodor 75 ml

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc parfüm leírása
Összetétel

Ideális ajándékot keres kedvesének, fiútestvérének vagy édesapjának?A férfi Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc parfüm-szett minden férfinak örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden férfinak örömöt szerez
  • a szett azonos kollekcióba tartozó illatokat és kozmetikai kiegészítőket tartalmaz

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • tusfürdő gél 20 ml
  • stift dezodor 75 ml

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Lacoste a márkáról

A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák.

A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát.

Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Értékelés Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc