Lacalut White & Repair fogkrém a fogzománc megújítására

3×
Lacalut White & Repair fogkrém a fogzománc megújítására
Lacalut White & Repair fogkrém a fogzománc megújítására
75 ml
1 940Ft

2 586,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: LCL0165 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 05. 11.
Személyes átvétel
kedd 2021. 05. 11.

Leírás Lacalut White & Repair
Tulajdonságok

A fogzománc folyamatosan rengeteg, struktúráját károsító savnak és baktériumnak van kitéve. A Lacalut White & Repair segít megvédeni fogzománcát és gyengéden ápolja fogait. Nem csak hatékonyan tisztít, de kíméletesen fehéríti is, anélkül hogy érzékennyé tenné, vagy károsítaná fogait. Az eredmény ragyogóan fehér mosoly, és egészséges fogak.

Tulajdonságok:

  • simává és ellenállóvá teszi a fogfelszínt
  • kíméletesen fehéríti a fogakat
  • mineralizálja a fogzománcot
  • megállítja a fogínyvérzést
  • erősíti a fogzománcot

Összetétel:

  • nátrium-fluorid és hidroxiapatit - a fogzománc természetes összetevője, támogatja a fogfelszín remineralizációját
  • foszfátvegyületek - fehérítik a fogakat

Használata:
Mossa a fogait legalább 2 percig alaposan. A fogai készre tisztításához használjon fogselymet vagy fogköztisztító kefét.

Tulajdonságok

Hatás
fehérítő

Lacalut a márkáról

Lacalut kozmetika | Lacalut – egészséges szájüreg. A Lacalut egy teljes körű szájápolási sorozat, mely kifejezetten úgy készült, hogy megvédje a szájüreget a különféle egészségügyi problémáktól, mint amilyen a paradentózis vagy a fogínyvérzés. Ezen márka termékei kiegészítik egymást, és egységesen teljes körű védelmet biztosítanak a fogaknak és az ínynek.
A szájhigiéniai készítményeket gyártó Lacalut márka már egy pár éve jelen van a magyar piacon gyermekeknek és felnőtteknek készült különféle fogkrémjeivel, fogkeféivel, fogközkeféivel, szájvizeivel és készítményeivel, melyek a műfogakra és műfogsorra ajánlottak, valamint más kiegészítő termékeivel. Egyes sorozatok specifikus problémákra öszpontosítanak, mint például amilyen a gyengéd fogfehérítés, érzékeny fogak vagy kellemetlen szájszag megelőzése.
A különleges hatékonyságának hála nagyon sikeres a Lacalut aktív sorozat. Ezek a készítmények egy komplex védelmet biztosítanak a fogaknak, az ínynek az ínygyulladással szemben, melyet ínyvérzés kísér, valamint harcolnak a foggyökérhártya gyulladás kialakulásával szemben. A készítményeket a nevezetes Freiburg -i egyetemen fejlesztették ki. A sorozatban megtalálható fogkrém, szájvíz és speciális fogkefe.
Azon szakemberek csapata, akik a Lacalut márka mögött állnak, az egészséges életstílust helyezik előtérbe, és próbálják a szájápolás és a szájüreg egészségének fontosságát a köztudatba hozni. Mivel a higiéniai szokások már gyermekkorban kialakulnak, éppen ezért összpontosította a figyelmét erre a korosztályra a Lacalut márka. A Lacalut gyermekprogram keretében speciálisan olyan a gyermek életkorához alkalmazkodó fogkrémeket, fogkeféket kínál, melyek segítenek megelőzni a fogszuvasodást.
A fogszuvasodás és az ínygyulladás jelenleg a leggyakoribb problémák közé tartozik. Azok, akik felismerik, hogy a testünk egészsége a szájüregben kezdődik, a Lacalut ápolást választják.

Értékelés Lacalut White & Repair3