Laboratorio Olfattivo Zen-Zero parfümös folyékony szappan unisex

Laboratorio Olfattivo Zen-Zero parfümös folyékony szappan unisex
Laboratorio Olfattivo Zen-Zero parfümös folyékony szappan unisex
500 ml
7 750Ft

1 550,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LAO0269 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 07. 29.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 07. 29.

Leírás Laboratorio Olfattivo Zen-Zero

A Laboratorio Olfattivo Zen-Zero folyékony parfümszappan fűszerek és értékes fák gazdag jegyeit rejti. Gyömbér, cédrusfa és szantálfa dinamikus illatával tökéletesen felszabadítja a gondolatait, és új energiával tölti fel önt.

A szappan olíva- és kókuszolajban gazdag, tisztán természetes összetétele a legjobb ápolást nyújtja a bőrének. Kizárólag megújítható természeti erőforrásokból készül, tehát használata kíméli a környezetet.

Tulajdonságai:

  • gyengéden távolítja el a bőrről a szennyeződéseket
  • támogatja a bőr rugalmasságát és elasztikusságát
  • táplálást és hidratálást biztosít
  • harmonikus, keleties illatot hagy a bőrön

Összetétele:

  • olívaolaj – hidratálja és selymessé teszi a bőrt
  • kókuszolaj – táplál és lágyít
  • szintetikus felületaktív anyagoktól mentes, környezetbarát termék

Alkalmazása:
Vigye fel a benedvesített bőrre. Masszírozza gyengéden körkörös mozdulatokkal a bőrbe, habosítsa fel, majd mossa le vízzel.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrusfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa

Laboratorio Olfattivo a márkáról

Laboratorio Olfattivo parfümök - Laboratorio Olfattivo illatok kreatívan fejezik ki az érzelmeket. A Laboratorio Olfattivo egy fiatal, olasz, niche parfümöket gyártó márka, mely a művészi parfümgyártás elkötelezettje. Minden illatnak, mely ebből a nagyon kreatív parfümházból származik, saját története van, ezért egyedi kifejezése a szépségnek, természetnek és történelemnek.
A Laboratorio Olfattivo márka 2010 –ben született Rómában, tapasztalt művészek és parfüm imádó üzletemberek együttműködéséből. A sok éves parfümiparban szerzett tapasztalataikkal azt a célt tűzték ki, hogy életre keltik ezt a részleget különleges és kifonomult alkotásokkal, valamint hatalmas odafigyeléssel a legjobb minőségre.
A Laboratorio Olfattivo márka parfüm készítői a kreatív felmérésekre és a parfümgyártás valódi művészetére voksolnak. A művészeti műhelyük folyamatos alkotási lángban ég, olyan parfüm tervezőkkel dolgoznak, akik teljesen szabad kezet kapva mutathatják meg kreativitásukat. A Laboratorio Olfattivo parfümök így mágikus környezetben készülnek, ahol találkoznak az ötletek, látomások és a tervezők, akik a tervek közül a legjobbakat igyekeznek kiválasztani. Az ő közös kreatív szikráiból és álmaikból készülnek a különleges fényűző parfümök.
Minden Laboratorio Olfattivo parfümben, mely szabad kreativitás által keletkezett, egy valami közös. Eleganciát és különlegességet sugároznak, valamint a két fő jellemzője valódi művészi parfümgyártásra utal. Eau de Parfum koncentrációjú parfümöket gyártanak, mert éppen ezt az összetételt tekinti a Laboratorio Olfattivo a legjobb minőségű illat kompozíció ideális formájának, melyhez természetesen a legkiválóbb összetevőket használják.
Minden Laboratorio Olfattivo parfüm megalkotásán, melyeket szaglásból született érzelmi tapasztalatoknak is mondhatunk, a legnevesebb olasz és más országok parfüm tervezői dolgoztak, mint például Enrico Buccella, Marie Duchene, Pierre Guillaume, David Maruitte, Cecile Zarokian vagy Rosine Courage. A különleges és kreatív alkotásaik sima, ergonómikus és egyszerű formájú üvegcsékbe vannak csomagolva.
Laboratorio Olfattivo – különleges és fényűző parfümök, melyek kötetlen kreativitásból születnek.

Értékelés Laboratorio Olfattivo Zen-Zero