label.m Condition intenzív ápolás fejbőrre

 • label.m Condition intenzív ápolás fejbőrre
   více

  AJÁNDÉK ÖNNEK
  Vásároljon bármilyen hajápoló terméket minimum 8 500 Ft értékben, és válasszon egyet a számos ajándék KORIKA maszk közül.

  label.m Condition változatok

  • label.m Condition intenzív ápolás fejbőrre 150 mlintenzív ápolás fejbőrre 

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   150 ml
   Kód: LBM1563

  Függőben lévő termékek

  • öblítés nélküli kondicionáló minden hajtípusralabel.m Conditionöblítés nélküli kondicionáló minden hajtípusra

   raktáron

   2 030 Ft - tól

  • regeneráló maszklabel.m Conditionregeneráló maszk

   raktáron

   4 640 Ft

  • kondicionáló minden hajtípusralabel.m Conditionkondicionáló minden hajtípusra

   raktáron

   1 850 Ft - tól

  • kondicionáló száraz hajralabel.m Conditionkondicionáló száraz hajra

   raktáron

   4 290 Ft

  • tápláló kondícionáló száraz és sérült hajralabel.m Conditiontápláló kondícionáló száraz és sérült hajra

   raktáron

   1 890 Ft - tól

  • tápláló kondícionáló minden hajtípusralabel.m Conditiontápláló kondícionáló minden hajtípusra

   raktáron

   4 540 Ft

  Továbbiak megtekintése

  Fel

  A label.m márkáról

  Értékelés

  Egyszerű használat

  Kozmetikai minőség

  Eredményesség

  Tulajdonságok

  Hajtípus

  minden hajtípus

  Label.m kozmetika – kreatív hozzáállás a tökéletes hajért. A label.m hajkozmetika egy elismert divat márka, melynek termékeit professzionális stylistok tervezik egy nemzetközi dinamikus és kreatív művészeti csapat felügyelete alatt. A híres csoportot Toni Mascolo és Sacha Mascolo-Tarbuck vezeti. A label.m márka céljának tekinti inspirálni és segíteni a professzionális stylistok és minden vásárlója egyéniségét. 2005 –ben született Londonban a kreativitás iránti szeretetből és a fodrász mesterség iránti elkötelezettségből. Évek tapasztalatai a fejlesztés terén és a mára már legendás művészeti csapat (TONI&GUY) kapcsolata hajtja őket folyamatosan új technikák és dinamikus innovációkkal készült hajápoló termékek gyártására. A label.m termékek fejlesztésén nemcsak professzionális fodrászok, de a vásárlók is együttműködnek a világ minden tájáról. Így tudnak a készítmények megfelelni a szigorú szabályoknak, valamint kielégíteni a vásárlók igényeit. Minden terméket kipróbálnak a gyakorlatban is, így tudják biztosítani azok 100% -os hatékonyságát. A label.m filozófiája egészséges és kiváló hajápoló termékeket kínálni, ennek köszönhetően is a szakterületén belül már hosszú időn keresztül az élmezőnyhöz tartozik.A label.m hajápoló kozmetika a professzionális és otthoni ápolásra való termékek széles kínálatát hozza el nekünk. A hatóanyagokat hideg extrakciós eljárással nyerik természetes anyagokból, ami biztosítja a kozmetikai termékek kiváló minőségét a maximálisan egészséges hajért és fejbőrért.A label.m egy világszerte keresett márka, mely a hajkozmetika divatját diktálja. Egyik terméke miatt sem végeztek állatkísérleteket, és tiszteletben tartja a tisztességes kereskedelem szabályait. Nem utolsó sorban a márka az ár és a minőség kiváló arányát kínálja.Label.m, mert az Ön haja a legjobbat érdemli!

  Fel

  Értékelés label.m Condition

  Mit gondol Ön a label.m Condition termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​