label.mAnti-Frizz permet a rakoncátlan haj könnyed kezelhetőségéért

label.m Anti-Frizz permet a rakoncátlan haj könnyed kezelhetőségéért
label.m Anti-Frizz permet a rakoncátlan haj könnyed kezelhetőségéért
150 ml

Kód: LBM02459 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás label.m Anti-Frizz
Tulajdonságok

A haj hőkezelésére során alkalmazandó label.m Anti-Frizz készítmény hatékony védelmet nyújt a hőhatás okozta károsodással szemben.

Tulajdonságok:

  • a haj hőkezelése során hatékony védelmet nyújt
  • fényes és hidratált hajat eredményez
  • kisimítja a hajszálakat
  • felveszi a harcot a kreppesedéssel szemben
  • hidratálttá és fényessé teszi a hajat
  • könnyebbé teszi a hajformázást

Használata:
Hajszárítás, hajgöndörítés illetve hajvasalás előtt permetezzen a hajra megfelelő mennyiséget.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Gondosan olvassa el a használati útmutatót. Szembe ne kerüljön.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Fény és selymesség, Hővédelem, Töredezett hajvégek megelőzése, hajsimító, regenerálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
törékeny és töredezett haj, nehezen kezelhető hajra, igénybevett haj

label.m a márkáról

Label.m kozmetika – kreatív hozzáállás a tökéletes hajért. A label.m hajkozmetika egy elismert divat márka, melynek termékeit professzionális stylistok tervezik egy nemzetközi dinamikus és kreatív művészeti csapat felügyelete alatt. A híres csoportot Toni Mascolo és Sacha Mascolo-Tarbuck vezeti.
A label.m márka céljának tekinti inspirálni és segíteni a professzionális stylistok és minden vásárlója egyéniségét. 2005 –ben született Londonban a kreativitás iránti szeretetből és a fodrász mesterség iránti elkötelezettségből.
Évek tapasztalatai a fejlesztés terén és a mára már legendás művészeti csapat (TONI&GUY) kapcsolata hajtja őket folyamatosan új technikák és dinamikus innovációkkal készült hajápoló termékek gyártására.
A label.m termékek fejlesztésén nemcsak professzionális fodrászok, de a vásárlók is együttműködnek a világ minden tájáról. Így tudnak a készítmények megfelelni a szigorú szabályoknak, valamint kielégíteni a vásárlók igényeit. Minden terméket kipróbálnak a gyakorlatban is, így tudják biztosítani azok 100% -os hatékonyságát. A label.m filozófiája egészséges és kiváló hajápoló termékeket kínálni, ennek köszönhetően is a szakterületén belül már hosszú időn keresztül az élmezőnyhöz tartozik.
A label.m hajápoló kozmetika a professzionális és otthoni ápolásra való termékek széles kínálatát hozza el nekünk. A hatóanyagokat hideg extrakciós eljárással nyerik természetes anyagokból, ami biztosítja a kozmetikai termékek kiváló minőségét a maximálisan egészséges hajért és fejbőrért.
A label.m egy világszerte keresett márka, mely a hajkozmetika divatját diktálja. Egyik terméke miatt sem végeztek állatkísérleteket, és tiszteletben tartja a tisztességes kereskedelem szabályait. Nem utolsó sorban a márka az ár és a minőség kiváló arányát kínálja.
Label.m, mert az Ön haja a legjobbat érdemli!

Értékelés label.m Anti-Frizz