label.mAnti-Frizz gyengéd hajkisimító krém a kócos hajra

label.m Anti-Frizz gyengéd hajkisimító krém a kócos hajra
label.m Anti-Frizz gyengéd hajkisimító krém a kócos hajra
50 ml

Kód: LBM02460 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás label.m Anti-Frizz
Tulajdonságok

Zabolázza meg rakoncátlan haját! A minőségi kisimító krém biztosítja a rakoncátlan hajszálak maximális kontroll alatt tartását és tökéletesen kisimítja azokat.

Tulajdonságok:

  • kisimítja a hajszálak felszínét
  • természetes fényt kölcsönöz a hajnak
  • meggátolja a haj nemkívánatos kreppesedését
  • biztosítja a haj simaságát és kezelhetőségét
  • hidratálja és táplálja a hajszálakat

Használata:
Hordja fel a samponnal megmosott, nedves hajra. Ne öblítse le.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Fény és selymesség, hajsimító, hajegyenesítő
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
nehezen kezelhető hajra

label.m a márkáról

Label.m kozmetika – kreatív hozzáállás a tökéletes hajért. A label.m hajkozmetika egy elismert divat márka, melynek termékeit professzionális stylistok tervezik egy nemzetközi dinamikus és kreatív művészeti csapat felügyelete alatt. A híres csoportot Toni Mascolo és Sacha Mascolo-Tarbuck vezeti.
A label.m márka céljának tekinti inspirálni és segíteni a professzionális stylistok és minden vásárlója egyéniségét. 2005 –ben született Londonban a kreativitás iránti szeretetből és a fodrász mesterség iránti elkötelezettségből.
Évek tapasztalatai a fejlesztés terén és a mára már legendás művészeti csapat (TONI&GUY) kapcsolata hajtja őket folyamatosan új technikák és dinamikus innovációkkal készült hajápoló termékek gyártására.
A label.m termékek fejlesztésén nemcsak professzionális fodrászok, de a vásárlók is együttműködnek a világ minden tájáról. Így tudnak a készítmények megfelelni a szigorú szabályoknak, valamint kielégíteni a vásárlók igényeit. Minden terméket kipróbálnak a gyakorlatban is, így tudják biztosítani azok 100% -os hatékonyságát. A label.m filozófiája egészséges és kiváló hajápoló termékeket kínálni, ennek köszönhetően is a szakterületén belül már hosszú időn keresztül az élmezőnyhöz tartozik.
A label.m hajápoló kozmetika a professzionális és otthoni ápolásra való termékek széles kínálatát hozza el nekünk. A hatóanyagokat hideg extrakciós eljárással nyerik természetes anyagokból, ami biztosítja a kozmetikai termékek kiváló minőségét a maximálisan egészséges hajért és fejbőrért.
A label.m egy világszerte keresett márka, mely a hajkozmetika divatját diktálja. Egyik terméke miatt sem végeztek állatkísérleteket, és tiszteletben tartja a tisztességes kereskedelem szabályait. Nem utolsó sorban a márka az ár és a minőség kiváló arányát kínálja.
Label.m, mert az Ön haja a legjobbat érdemli!

Értékelés label.m Anti-Frizz