La Roche-PosayToleriane Teint arcpirosító

La Roche-Posay Toleriane Teint arcpirosító
La Roche-Posay Toleriane Teint arcpirosító
árnyalat 03 Caramel Tendre 5 g
7 860Ft

157 200,00Ft / 100 g, áfával
Kód: LRP1319 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás La Roche-Posay Toleriane Teint
Tulajdonságok

A La Roche-Posay Toleriane Teint arcpirosító egészséges, üde megjelenést kölcsönöz arcbőrének. Könnyed púderes textúrája jól rétegezhető, és a mellékelt applikátorral gyorsan, és egyszerűen felvihető. Kiegészíti a mindennapi sminket, és ragyogóvá teszi arcbőrét.

Tulajdonságok:

  • üde, egészséges megjelenést kölcsönöz arcbőrének
  • intenzíven pigmentált árnyalatok
  • egészséges színt ad az arcnak
  • kiemeli az arcvonásokat
  • hipoallergén termék
  • nem komedogén

Használata:
Vigye fel az arcára a széles ecset segítségével és satírozza el.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna

La Roche-Posay a márkáról

A francia La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetika márka a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek életminőségének javítására való törekvéséről ismert. Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú termelési előírások szerint történik.

A La Roche-Posay termékcsalád készítményei valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően készülnek és megoldást nyújtanak az intoleráns, reaktív, atópiás vagy aknéra hajlamos bőrproblémákkal küzdő egyének számára. Ezeknek a készítményeknek elengedhetetlen alapját La Roche-Posay termálvize adja, mely antioxidáns és terápiás tulajdonságokkal bír, és azonnali enyhülést nyújt az érzékeny és irritált bőrnek.

A La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetikumok minőségét nem csupán klinikai vizsgálatok eredményei, de elismert vezető bőrgyógyászok ajánlásai is bizonyítják.

Értékelés La Roche-Posay Toleriane Teint