Skip to main content

La Roche-PosayPhysiologique Ultra micellás víz a nagyon érzékeny bőrre

3×
La Roche-Posay Physiologique Ultra micellás víz a nagyon érzékeny bőrre
La Roche-Posay Physiologique Ultra micellás víz a nagyon érzékeny bőrre
200 ml
3 890Ft

Raktáron | 1 945,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LRP2184
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Szabadítsa meg arcbőrét az egész nap folyamán felhalmozódott sminktől és szennyeződésektől! A nagyon érzékeny bőrre ajánlott La Roche-Posay Physiologique Ultra micellás víz kímélően tisztítja meg arcbőrét, a mágneses micelláknak köszönhetően pedig még a legkisebb szennyeződésrészecskéket is megfogja.

Használja a micellás vizet este, alvás előtt, és reggel szép, üde arcbőrrel fog ébredni, amely készen áll a következő napra!

Tulajdonságai:

  • kímélően tisztítja az arcbőrt, eltávolítva arról az összes szennyeződést
  • eltávolítja a sminket és felüdíti az arcbőrt
  • nyugtatja és hidratálja az arcbőrt
  • segíti az arcbőr regenerálódását
  • nem hagy zsíros filmréteget

Összetétele:

  • La Roche-Posay termálvíz – nyugtatja az arcbőrt és elősegíti regenerálódását
  • mágneses micellák – megfogják és eltávolítják a legkisebb szennyeződésrészecskéket is

Alkalmazása:
Alkalmazásához használjon vattatampont. Vigye fel a micellás vizet egész arcára, és távolítsa el a smink mellett az összes, az egész nap folyamán felhalmozódott szennyeződést is.

Teljes összetevőlista

AQUA / WATER GLYCERIN PEG-7 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLOXAMER 124 POLOXAMER 184 PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLYSORBATE 80 DISODIUM EDTA BHT MYRTRIMONIUM BROMIDE LAST UPDATE : 09/2016 A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
érzékeny

A francia La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetika márka a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek életminőségének javítására való törekvéséről ismert. Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú termelési előírások szerint történik.

A La Roche-Posay termékcsalád készítményei valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően készülnek és megoldást nyújtanak az intoleráns, reaktív, atópiás vagy aknéra hajlamos bőrproblémákkal küzdő egyének számára. Ezeknek a készítményeknek elengedhetetlen alapját La Roche-Posay termálvize adja, mely antioxidáns és terápiás tulajdonságokkal bír, és azonnali enyhülést nyújt az érzékeny és irritált bőrnek.

A La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetikumok minőségét nem csupán klinikai vizsgálatok eredményei, de elismert vezető bőrgyógyászok ajánlásai is bizonyítják.