La Roche-Posay Lipikar Huilebőrpuhító tisztító olaj irritáció ellen

1×
La Roche-Posay Lipikar Huile bőrpuhító tisztító olaj irritáció ellen
La Roche-Posay Lipikar Huile bőrpuhító tisztító olaj irritáció ellen
400 ml

Kód: LRP1040 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon La Roche-Posay termékeket legalább 6 500 Ft értékben, és megajándékozzuk egy bőrirritáció elleni olajjal a Lipikar termékcsaládból.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

La Roche-Posay Lipikar Huile termékleírás
Tulajdonságok

A kényeztető La Roche-Posay Lipikar Huile tusoló olaj a tisztálkodás során szükséges mértékben hidratálja és ápolja a bőrt. Használata után ismét tele lesz vitalitással.

Tulajdonságok:

  • megnyugtatja a kiszáradt bőrt
  • lágyítja és elasztikusabbá teszi a bőrt
  • erősíti a védő hidrolipid filmet
  • mérsékli a bőr feszültségét és védi az irritációtól

Használata:
Zuhanyozás vagy fürdés során alkalmazza. Vigye fel a teljes testfelületre, majd öblítse le meleg vízzel. Öntse közvetlenül a fürdővízbe és keverje el. Mindennapi használatra alkalmas.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Bőrtípus
száraz
Hatóanyag
shea vaj

La Roche-Posay a márkáról

A francia La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetika márka a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek életminőségének javítására való törekvéséről ismert. Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú termelési előírások szerint történik.

A La Roche-Posay termékcsalád készítményei valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően készülnek és megoldást nyújtanak az intoleráns, reaktív, atópiás vagy aknéra hajlamos bőrproblémákkal küzdő egyének számára. Ezeknek a készítményeknek elengedhetetlen alapját La Roche-Posay termálvize adja, mely antioxidáns és terápiás tulajdonságokkal bír, és azonnali enyhülést nyújt az érzékeny és irritált bőrnek.

A La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetikumok minőségét nem csupán klinikai vizsgálatok eredményei, de elismert vezető bőrgyógyászok ajánlásai is bizonyítják.

Értékelés La Roche-Posay Lipikar Huile1