La Roche-PosayEffaclar Ultra tisztító micellás víz problémás és pattanásos bőrre

8×
La Roche-Posay Effaclar Ultra tisztító micellás víz problémás és pattanásos bőrre
La Roche-Posay Effaclar Ultra tisztító micellás víz problémás és pattanásos bőrre
200 ml
4 320Ft

Raktáron | 2 160,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LRP0039
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy mini tusfürdő, vagy egy micellás víz problémás bőrre 50 ml-es méretben ingyen, amennyiben 7 500 Ft felett vásárol a La Roche-Posay márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A La Roche-Posay Effaclar Ultra, micellás víz problematikus, akné kialakulására hajlamos bőrre. Megbízhatóan szabadítja meg arcbőrét a sminktől és egyéb szennyeződésektől.A micellák magukhoz vonzzák az összes szennyeződést, mintegy bebábozzák, és így könnyedén eltávolítják a mikroszennyeződéseket is.Összetétele respektálja az érzékeny bőr szükségleteit.

Tulajdonságai:

  • effektíven távolítja el az arcbőrről a sminket és a szennyeződéseket
  • megszabadítja az arcot a fölösleges faggyútól
  • tisztítja és üdévé teszi az arcbőrt
  • összetétele kíméletes és respektálja az érzékeny bőrt

Összetétele:

  • La Roche-Posay termálvíz – hatékony az irritációval szemben
  • poloxamér és cink
  • alkoholt nem tartalmaz
  • pH 5,5

Alkalmazása:
A micellás vizet vigye fel a vattatamponra és finoman távolítsa el a sminket és egyéb szennyeződéseket.Használhatja a szemkörnyékre, ajkakra, egész arcra és a nyakra is.Ismételje addig, amíg a vattatampon nem marad teljesen tiszta.Nem kell leöblíteni.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
zsíros, problematikus
Hatás
akné ellen

A francia La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetika márka a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködéséről, valamint az érzékeny bőrű emberek életminőségének javítására való törekvéséről ismert. Ezért a La Roche-Posay készítmények összetétele minimalista, előállításuk pedig szigorú termelési előírások szerint történik.

A La Roche-Posay termékcsalád készítményei valamennyi érzékeny bőrtípus speciális igényeinek megfelelően készülnek és megoldást nyújtanak az intoleráns, reaktív, atópiás vagy aknéra hajlamos bőrproblémákkal küzdő egyének számára. Ezeknek a készítményeknek elengedhetetlen alapját La Roche-Posay termálvize adja, mely antioxidáns és terápiás tulajdonságokkal bír, és azonnali enyhülést nyújt az érzékeny és irritált bőrnek.

A La Roche-Posay bőrgyógyászati kozmetikumok minőségét nem csupán klinikai vizsgálatok eredményei, de elismert vezető bőrgyógyászok ajánlásai is bizonyítják.