Skip to main content

La PrairieSkin Caviar Eye Lift feszesítő szérum a szem köré

La Prairie Skin Caviar Eye Lift feszesítő szérum a szem köré
La Prairie Skin Caviar Eye Lift feszesítő szérum a szem köré
Spóroljon
221 440Ft

Spóroljon 23%
20 ml
170 300Ft

Raktáron | 851 500,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LPR02717
1
Express One Hungary
hétfő 2022. 01. 31.
Személyes átvétel
szombat 2022. 01. 29.

Káprázatos tekintetével felkelti a figyelmet. A szemkörnyék szép kinézetéhez segít a La Prairie Skin Caviar Eye Lift feszesítő szérum. Segítségével eléri a ráncok, szarkalábak és a nem tetszetős táskák csökkenését. Még a szemöldök területét is képes behatárolni.

A La Prairie Skin Caviar Eye Lift feszesítő szemszérum két recept kombinációja – az ikonikus kaviár gyöngyöké és az újító krémes-gél emulzióé. Együttesen képeznek gyengéd, de hatékony kúrát, amelynek köszönhetően az Ön kinézete ismételten felfrissül. Adja meg a szemkörnyéknek naponta azt a luxus gondoskodást, amit megérdemel.

Tulajdonságai:

  • feszesíti és erősíti az arcbőrt a szemkörnyék területén
  • megemeli és kisimítja a felső és alsó szemhéjat
  • csökkenti a ráncokat és a szarkalábakat
  • csökkenti a zsákokat a szem alatt
  • behatárolja a szemöldök területét
  • megfiatalítja a szemkörnyéket
  • kombinál két sikeres receptet

Összetétele:

  • kaviárkivonat – azonnal feszesíti az arcbőrt és kifeszíti a szemkörnyék kontúrjait

Alkalmazása:
Gyengéden nyomja meg a pumpát és a szérumot ütögesse be ujjvégeivel a belső szemsaroktól a külső irányában haladva. Ezután folytassa a szemöldöknél, haladjon az orrgyökértől a szemöldök szélső vége felé. Alkalmazza rendszeresen minden reggel és este.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra, ráncok és érett bőr
Hatás
Anti-age, sötét karikákra, feszesítő
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás

La Prairie parfümök | La Prairie kozmetika - tudomány, a kortalan szépség szolgálatában. A La Prairie márka a makulátlan Genfi-tó partján, az azonos nevű svájci klinikán született. A La Prairie Clinic (Montreux, Svájc) igazi úttörője volt sejtöregedés elleni küzdelemnek.
Paul Niehans, svájci orvos itt bizonyította be, hogy a sejtkutatás és az áttörést jelentő technológia, forradalmi anyagokkal ötvözve, jelentősen lassíthatja az öregedés folyamatát. Olyan személyiségek voltak a klinika ügyfelei, mint Charlie Chaplin, Marlene Dietrich vagy Charles de Gaulle.
E luxusmárka hű maradt hagyományaihoz. Ma, több évtizedes kutatómunka és számos forradalmi felfedezés után, a La Prairie egyet jelent a szépség, a luxus és a tökéletesség tudományos megközelítésével. A La Prairie termékek ma is folyamatosan élvezik a legsikeresebb és legszebb nők és férfiak rokonszenvét. Említsük meg például Kate Hudson, Sheryl Crow, Jessica Alba, Madonna vagy Roger Federer nevét.
A La Prairie márka zászlóshajóját az arcápolási termékek alkotják, melyek alapját egy forradalmi, szabadalmaztatott komplex összetevő, a Exclusive Cellular Complex képezi. Hatékonyan gátolják az arcbőr öregedését, és óvják azt a káros környezeti hatásokkal szemben. A teljes kínálat igazi kozmetikai gyöngyszemeket tartalmaz, az egész arc és test, valamint minden életkor és sajátos igény számára.
A La Prairie márka híres az érzéki, de mégis elegáns, a legjobb minőségű alapanyagokat tartalmazó luxus parfümjeiről, valamint kiváló, a legigényesebb ügyfeleknek megalkotott dekoratív kozmetikájáról is.
La Prairie: elhivatottság és küldetés. Egy márka, amely a kortalan szépségért és a végtelen luxusért folytatott harcban túllép a szokványos arcápolókon. Az öregedés folyamatát csírájában állítja le. Egyedülálló technológiát, csúcsminőséget és teljes luxust kínál. A La Prairie márka a legigényesebb ügyfelek választása.