La Martina Sueno Mujer, eau de parfum nőknek 100 ml | notino.hu

La Martina Sueno Mujer

eau de parfum nőknek 50 ml

La Martina Sueno Mujer eau de parfum nőknek 50 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum nőknek 50 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum nőknek 50 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum nőknek 50 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum nőknek 50 ml
La Martina Sueno Mujer eau de parfum nőknek 50 ml
50 ml
14 390Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: LMA0183 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 08. 22., szerda
Személyes átvétel
2018. 08. 21., kedd

La Martina Sueno Mujer parfüm leírása

A La Martina Sueno Mujer parfüm egy olyan érzéki és függőséget okozó illat, melyet az Ön környezete is imádni fog.

  • virágos -gyümölcsös illat
  • individualista nőnek
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is

Összetétel

Alap
pacsuli, vanília
Fej
bergamott, feketeribizli
Szív
nőszirom, rózsa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

La Martina a márkáról

La Martina parfümök | La Martina –  illatok, melyeket a királyok sportja inspirált. A La Martina egy világszerte ismert argentín divat márka, mely leginkább a lovaspólóval kapcsolható össze. Buenos Aires -ben alapították 1986 -ban, és azóta tervezik a legjobb minőségű ruhákat, cipőket és kiegészítőket. 2006 -ban bővítették kínálatukat parfümökkel is.
A La Martina márka legelső parfümje a La Martina Mujer női illat volt, mely virágos -orientális tónusokat foglal magába. Az egyik legsikeresebb férfi parfümje a friss, fűszeres La Martina Hombre illat. A La Martina parfümök tervezéséhez Jean-Christopher Herault és Michel Garner tervezők segítségét vette igénybe a márka. Őket áthatja Argentína és a királyok sportjának varázsa, mely nemcsak az illatban, de a parfümök elegáns csomagolásában is megjelenik, valamint olyan ikonikus logókkal vannak ellátva, melyek szintén a lovaspólóhoz kapcsolhatóak.
A La Martina az argentín vidéki élet egyszerű és eredeti stílusát vallja. Magába foglaja a falusi atmoszférát egy kis ravaszsággal, értékeli a hagyományokat és hangsúlyt fektet a természetre, eredetiségre és személyes stílusra. A márka rajongói közé nemcsak a lovaspóló játékosai és szurkolói tartoznak, hanem mindazok, akik értékelik a személyes stílus eleganciáját, mely összekapcsolja a régit az újjal, a hitelességet az eredetiséggel.
„A jó minőségű divatáru terén rendkívül fontos az eredetiség és a hitelesség. Éppen ezért merítek ihletet egy nagyon eredeti sportból – a lovaspólóból – és energiát, melyet Argentína ad a világnak. A La Martina márka a királyok sportjának megtestesítője” (Lando Simonetti, President CEO, La Martina)

Menu