Kringle CandleTinsel Thyme illatos viasz aromalámpába

Kringle Candle Tinsel Thyme illatos viasz aromalámpába
Kringle Candle Tinsel Thyme illatos viasz aromalámpába
64 g

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: KCC01494

A lehető legjobb illathatás Kringle Candle Tinsel Thyme aromalámpa viasszal érhető el a helyiségben. Mivel a viasz gyorsan és egyszerűen más illatú viaszra cserélhető, bármikor pontosan a hangulatához illő illatot varázsolhat maga köré.

Tulajdonságok:

  • gyümölcsös illat
  • friss illat
  • gyógyfüves aroma

Összetétel:

  • növényi viaszok keveréke
  • újrahasznosítható termék
  • pamut kanóc
  • ólommentes kanóc

Használata:
Hagyja a gyertyát mindig legalább addig égni, amíg a teljes felső rétege meg nem olvad. Ezzel megelőzi, hogy a viaszban bemélyedések keletkezzenek. Az aromalámpában olvadó viaszt soha ne hagyja felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Ne hagyja a terméket olyan helyen, ahol gyermekek vagy háziállatok hozzáférhetnek. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

összetétel
fenyő, nyír, kakukkfű, pézsma, gránátalma, citrusok, bogyó
Lakásillatosító fajtája
növényi, friss
A viasz típusa
egyéb
Viasz használata
aromalámpába

Illatosítsa otthonát Kringle Candle illatgyertyákkal! A Kringle Candle cég tulajdonosa, Michael James Kittredge, az ismert Yankee Candle márka eredeti tulajdonosa és alapítója. A céget 1969-ben alapította, és 1998-ban e sikeres cég 90%-os részesedését eladta. Néhány év múlva azonban fiával, Mickel együtt új gyertya- és viaszmárkát alapított, Kringle Candle néven.

A Kringle Candle viaszok és gyertyák intenzív, de egyben kellemes és légies illatúak. Figyelmet érdemel a Kringle Candle termékek dizájnja is, melyek az igazi finomság és elegancia megtestesítői, a minőségre helyezve a hangsúlyt.

A kitűnő Kringle Candle márka szortimentje beltéri illatgyertyákat, teagyertyákat, aromalámpába való viaszokat és egyéb termékeket tartalmaz, melyek elbűvölik és igazán egyedülálló hangulatot teremtenek a helyiségben.