Kringle Candle Oak & Fig

illatos viasz aromalámpába 35 g

Kringle Candle Oak & Fig illatos viasz aromalámpába 35 g
35 g

Kód: KCC0238 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Kringle Candle Oak & Fig
35 g

Áru elérhetőségének nyomon követése

Kringle Candle Oak & Fig parfüm leírása

A helyiségek illatosítására szolgáló Kringle Candle Oak & Fig aromalámpa viasz az illatgyertya nagyszerű alternatívája. Aromalámpában felolvasztva maximális illathatást eredményez, és egyszerűen hozhat vele létre elképzelésének és hangulatának megfelelő saját illatot.

Tulajdonságok:

  • fás illat
  • melengető illat

Használata:
Az aromalámpában olvadó viaszt soha ne hagyja felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Ne hagyja a terméket olyan helyen, ahol gyermekek vagy háziállatok hozzáférhetnek. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Fej
feketeribizli, füge
Szív
jázmin, piros gyümölcsök
Alap
borostyán, rózsa
Lakásillatosító tulajdonsága
fás

Kringle Candle a márkáról

Illatosítsa otthonát Kringle Candle illatgyertyákkal! A Kringle Candle cég tulajdonosa, Michael James Kittredge, az ismert Yankee Candle márka eredeti tulajdonosa és alapítója. A céget 1969-ben alapította, és 1998-ban e sikeres cég 90%-os részesedését eladta. Néhány év múlva azonban fiával, Mickel együtt új gyertya- és viaszmárkát alapított, Kringle Candle néven.

A Kringle Candle viaszok és gyertyák intenzív, de egyben kellemes és légies illatúak. Figyelmet érdemel a Kringle Candle termékek dizájnja is, melyek az igazi finomság és elegancia megtestesítői, a minőségre helyezve a hangsúlyt.

A kitűnő Kringle Candle márka szortimentje beltéri illatgyertyákat, teagyertyákat, aromalámpába való viaszokat és egyéb termékeket tartalmaz, melyek elbűvölik és igazán egyedülálló hangulatot teremtenek a helyiségben.

Értékelés Kringle Candle Oak & Fig

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!