Kringle Candle Leaves, illatos gyertya 127 g | notino.hu

Kringle Candle Leaves

illatos gyertya 127 g

Kringle Candle Leaves illatos gyertya  127 g
Kringle Candle Leaves illatos gyertya  127 g
Kringle Candle Leaves illatos gyertya  127 g
Kiárusítás
4 360HUF
Kedvezmény 31%
127 g
3 020HUF

Kód: KCC0464 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Kringle Candle Leaves parfüm leírása

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Kringle Candle Leaves illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Tulajdonságok:

  • őszi illat

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól.

Kringle Candle a márkáról

Illatosítsa otthonát Kringle Candle illatgyertyákkal! A Kringle Candle cég tulajdonosa, Michael James Kittredge, az ismert Yankee Candle márka eredeti tulajdonosa és alapítója. A céget 1969-ben alapította, és 1998-ban e sikeres cég 90%-os részesedését eladta. Néhány év múlva azonban fiával, Mickel együtt új gyertya- és viaszmárkát alapított, Kringle Candle néven.

A Kringle Candle viaszok és gyertyák intenzív, de egyben kellemes és légies illatúak. Figyelmet érdemel a Kringle Candle termékek dizájnja is, melyek az igazi finomság és elegancia megtestesítői, a minőségre helyezve a hangsúlyt.

A kitűnő Kringle Candle márka szortimentje beltéri illatgyertyákat, teagyertyákat, aromalámpába való viaszokat és egyéb termékeket tartalmaz, melyek elbűvölik és igazán egyedülálló hangulatot teremtenek a helyiségben.

Menu