Kringle Candle Fresh Mint

illatos gyertya 624 g

Kringle Candle Fresh Mint illatos gyertya  624 g
Kringle Candle Fresh Mint illatos gyertya  624 g
Kringle Candle Fresh Mint illatos gyertya  624 g
624 g
9 250Ft

Kód: KCC0432 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 19., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 19., kedd
Kringle Candle Fresh Mint
624 g | 9 250Ft

Kringle Candle Fresh Mint parfüm leírása

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Kringle Candle Fresh Mint illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Tulajdonságok:

  • friss illat
  • gyógyfüves aroma

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Alap
fehér cédrus kivonat, vanília
Fej
menta, növényi tónusok, paradicsomlevél
Szív
eukaliptus, rózsa, szantálfa
Lakásillatosító tulajdonsága
friss, növényi

Kringle Candle a márkáról

Illatosítsa otthonát Kringle Candle illatgyertyákkal! A Kringle Candle cég tulajdonosa, Michael James Kittredge, az ismert Yankee Candle márka eredeti tulajdonosa és alapítója. A céget 1969-ben alapította, és 1998-ban e sikeres cég 90%-os részesedését eladta. Néhány év múlva azonban fiával, Mickel együtt új gyertya- és viaszmárkát alapított, Kringle Candle néven.

A Kringle Candle viaszok és gyertyák intenzív, de egyben kellemes és légies illatúak. Figyelmet érdemel a Kringle Candle termékek dizájnja is, melyek az igazi finomság és elegancia megtestesítői, a minőségre helyezve a hangsúlyt.

A kitűnő Kringle Candle márka szortimentje beltéri illatgyertyákat, teagyertyákat, aromalámpába való viaszokat és egyéb termékeket tartalmaz, melyek elbűvölik és igazán egyedülálló hangulatot teremtenek a helyiségben.

Értékelés Kringle Candle Fresh Mint

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!