Kringle Candle Country Candle Cheers, illatos gyertya 652 g | notino.hu

Kringle Candle Country Candle Cheers

illatos gyertya 652 g

Kringle Candle Country Candle Cheers illatos gyertya  652 g
Kringle Candle Country Candle Cheers illatos gyertya  652 g
Kringle Candle Country Candle Cheers illatos gyertya  652 g
652 g
7 090Ft

Kód: KCC0566 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 08. 21., kedd
Személyes átvétel
2018. 08. 21., kedd

Kringle Candle Country Candle Cheers parfüm leírása

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Kringle Candle Country Candle Cheers illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Tulajdonságok:

  • gourmand illat
  • friss illat
  • nyári illat
  • tavaszi illat

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Alap
cukor, fás tónusok, pézsma, szantálfa
Fej
aldehidek, citrusok, pezsgő, szőlő
Szív
barack, Petitgrain, rózsaszín prosecco

Kringle Candle a márkáról

Illatosítsa otthonát Kringle Candle illatgyertyákkal! A Kringle Candle cég tulajdonosa, Michael James Kittredge, az ismert Yankee Candle márka eredeti tulajdonosa és alapítója. A céget 1969-ben alapította, és 1998-ban e sikeres cég 90%-os részesedését eladta. Néhány év múlva azonban fiával, Mickel együtt új gyertya- és viaszmárkát alapított, Kringle Candle néven.

A Kringle Candle viaszok és gyertyák intenzív, de egyben kellemes és légies illatúak. Figyelmet érdemel a Kringle Candle termékek dizájnja is, melyek az igazi finomság és elegancia megtestesítői, a minőségre helyezve a hangsúlyt.

A kitűnő Kringle Candle márka szortimentje beltéri illatgyertyákat, teagyertyákat, aromalámpába való viaszokat és egyéb termékeket tartalmaz, melyek elbűvölik és igazán egyedülálló hangulatot teremtenek a helyiségben.

Menu