Tetoválás krém

Tetoválás krém

Óvja tetoválásait a kifakulástól, és kényeztesse bőrét! Használjon rendszeresen nyugtató és hidratáló hatású tetoválás ápoló krémet, valamint tetoválás ápoló napozókrémet, amely megvédi bőrét a káros UV sugaraktól. Ne kérdezze többé, hogy mivel kell kenni a tetoválásokat! Bízza magát a notino.hu kínálta, minőségi készítményekre, amelyek megőrzik tetoválásainak színtelítettségét!

Miért használjak tetoválás ápoló krémet?

  • Hidratálja és selymessé teszi a bőrt.
  • Táplálja a bőrt.
  • Megnyugtatja az irritált bőrt.
  • Segít fenntartani a színteltséget.

Ne feledkezzen meg a minőségi tetoválás ápoló napozókrémről!

A tetovált bőr igényli a környezet negatív hatásaival – különösen pedig a nappal – szembeni védelmet, az ugyanis tönkreteszi a tetováló pigmenteket. Ezért használjon magas UV faktorral rendelkező, tetoválás ápoló napozókrémet, amely megőrzi a színteltséget, és gátolja a bőr károsodását!

Milyen gyakran kel krémezni a tetoválásokat?

A tetoválás által sérült bőrt regenerálni kell. Ehhez kellő hidratációra van szükség, amit egy jó minőségű tetoválás utáni krém biztosít. A bőrnek nem szabad kiszáradnia, de túlkrémezni sem szabad.

  • A tetoválás utáni első héten napi 2-4 alkalommal hidratálja bőrét. A bőr ebben az időszakban a legérzékenyebb, és regenerálódnia kell.
  • A második és harmadik héten szükség szerint csak reggel és este kenje be tetovált bőrét.

Válassza a Tannymaxx, a House 99 vagy a Captain Fawcett tetoválási készítményeket, és legyen tetoválása gyönyörű, bőre pedig egészséges!