Pedikűr

Bestsellerek

Szabaduljon meg a bőrkeményedésektől és végezze el az otthoni pedikűrt könnyen és gyorsan. Nálunk az otthoni pedikűr minden kellékét megtalálja, ami a puha lábakhoz kellhet. Válogasson a minőségi pedikűr- és manikűrkészletek, elektromos sarokreszelők és bőrkeményedésre való hidratálókrémek közül, hogy utána szépséges lábfejjel büszkélkedhessen!

Otthoni pedikűr gyorsan és egyszerűen

Nincs ideje szalonba menni, vagy szeretné megspórolni a pedikűr árát? A notino.hu-n otthoni  manikűr- és pedikűrkészleteket talál, amelyekkel eltávolíthatja a bőrkeményedéseket vagy formázhatja körmeit, egyszóval tökéletes megjelenésűvé teheti a lábait is.

Mit tegyünk a kemény sarokbőrrel?

  • A habkő lábra eltávolítja a láb bőrkeményedéseit. Olcsó, praktikus és sokáig kitart.
  • Az elektromos sarokreszelő gyorsan és hatékonyan dörzsöli le a sarok bőrkeményedéseit anélkül, hogy Önnek erőt kellene kifejtenie.
  • A krém repedezett sarokra hidratálja és puhítja a teljes talpat, ezzel megelőzi a repedezést. Alkalmas mindennapos használatra.
  • A hámlasztó zoknit húzza fel, hagyja hatni, majd figyelje meg, ahogyan a bőr magától lehámlik.
  • A lábradír gyengéden radírozza le a láb elhalt bőrsejtjeit.
  • A lábmaszk elsősegélyt nyújt a száraz lábfejnek. Intenzíven regenerál és hidratál.

Hogyan vágjunk lábkörmöt

A pedikűrözés gyakran bonyolultabb, mint a manikűrözés, a lábkörmök ugyanis vastagabbak és sokszor be is nőnek. A lábkörmök vágására ezért szánjon elegendő időt. Mi lenne, ha összekötné a lábápolással, és még a kedvenc zenéjét is feltenné hozzá?

  • Minőségi és éles körömcsipesz vagy körömolló használatával a lábköröm nem fog beszakadni vagy benőni.
  • Először áztassa vízbe a lábat, hogy a körmök megpuhuljanak, és így könnyebben levághassa őket.
  • A körmöket olyan hosszúra vágja, hogy a szélük túllógjon a bőrön.

Legvégül a körmöket le is reszelheti és körömlakkal ki is festheti. Ma a vad, nyárias színekre szavaz vagy inkább a decens francia pedikűrt választja?

Válassza az otthoni pedikűr bevált eszközeit a Scholl, a Magnum vagy a Philips márkáktól, hogy minden egyes, papucsban vagy szandálban tett lépésnél örülhessen a puha lábak érzésének. Kezdje el még ma az otthoni lábápolást és pedikűrt, és élvezze a tökéletes láb látványát!