Gyantamelegítő szőrtelenítéshez

Gyantamelegítő szőrtelenítéshez
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Értékelés
  •   1

Fedezze fel a praktikus gyantamelegítőket szőrtelenítéshez

Tökéletesen sima és szőrtelen bőr – egyszerűen, néhány perc alatt, ráadásul otthonunk kényelmében? Próbálja ki Ön is a gyantás szőrtelenítést, amelyet a legkönnyebben egy praktikus gyantamelegítővel készíthet elő!

A gyantamelegítő használata gyors, biztonságos és mindig megbízható. A gyanta gyorsan megolvad, így tökéletes állagot kap ahhoz, hogy könnyedén és tövestől távolítsa el a szőrszálakat lábról, arcról vagy az intim területekről.

A tökéletesen sima bőr eléréséhez minőségi gyantapatronra, lehúzócsíkra és gyantamelegítőre van szükségünk. Ha pénzt és időt szeretne megtakarítani, szerezze be mindezt egy praktikus, gyantamelegítőt is tartalmazó szőrtelenítő készletben, amely még bőrnyugtató törlőkendőt is tartalmaz a gyantamelegítő, a minőségi, görgős gyantapatron és a lehúzócsík mellett. Igazán praktikus szőrtelenítő készlet!

Hogyan használjunk gyantamelegítőt szőrtelenítéshez?

  • A gyantamelegítő használata előtt mindig olvassa el a használati utasítást.
  • Helyezze a gyantapatront a melegítőbe, és a kábel segítségével csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz.
  • Hagyja körülbelül 25–30 percig melegedni a gyantát.
  • Győződjön meg róla, hogy bőre száraz és tiszta, minden irritációtól mentes.
  • Amint a gyanta felvette a megfelelő hőmérsékletet, de még nem túl forró, vigye fel egy körülbelül 15 cm-es területre a szőrnövekedéssel megegyező irányban.
  • Nyomja a lehúzócsíkot a begyantázott területre, majd a szőrnövekedéssel ellenkező irányban tépje le.
  • A frissen szőrtelenített területet legalább 24 óráig ne tegye ki közvetlen napfénynek.
  • Végül válassza le a hálózatról a gyantamelegítőt, és tisztítsa meg, kizárólag nedves kendővel. Soha ne merítse a gyantamelegítőt vízbe. A gyantapatront a következő alkalomig a készülékben hagyhatja.

A mi tippünk: Ha először szeretné kipróbálni, hogy a gyantás szőrtelenítés biztosan Önnek való-e, vagy csak vékony szőrszálakat szeretne eltávolítani, próbálja ki a hideggyanta csíkot, amelyet a használat előtt elég a két tenyér közé téve felmelegíteni.

Élvezze a tartósan sima és bársonyos bőr érzését! Fedezze fel kínálatunkban a minőségi gyantapatronokat, a praktikus gyantamelegítőket, a gyantázó szalagokat és még sok más terméket – az otthoni szőrtelenítés legjobb eszközeit a notino.hu-n találja.