Szempilla göndörítők

Elbűvölő tekintetre és tökéletesen ívelt szempillára vágyik? Ne becsülje alá a szempilla göndörítő erejét! Annak minden kozmetikai táskában ott a helye. Göndörített és szempillaspirál segítségével ívelt, dús lesz a szempillája, amely már az első szemrebbenésre odavonzza a figyelmet.

 

Hogyan használja a szempilla göndörítőt?

    1. Válasszon egy jó minőségű szempilla göndörítőt! Ideális esetben olyat, amely fémből, nem pedig műanyagból vagy gumiból készült.
    2. A göndörítőt nyissa ki, és helyezze rá a szempillájára! A göndörítő nem mozgó része mintegy keretezze a felső szemhéját, a lehető legközelebb a szempilla-gyökerekhez.
    3. Zárja be a göndörítőt a szempilláján, majd tartsa zárva kb. 3 másodpercig. Ellenőrizze, hogy a göndörítő olyan közel van a gyökerekhez, ahogy csak lehet. De vigyázzon, nehogy megcsípje magát!
    4. Ismételje meg a göndörítést szempillája középső részén és végén is! Szempilláját így maximálisan megformázza és rögzíti.

Szeretné tökéletes pillantását bebiztosítani? Próbálja ki a szempilla növekedését aktiváló szérumot, a szempilla-festéket és a szempilla gyors alakítására szolgáló kefét is!

Menjen biztosra, és válasszon az olyan bevált szempilla göndörítő márkák közül, mint az Artdeco, a Magnum vagy a Missha, és szerelje le környezetét elbűvölő tekintetével!

teljes szöveg szöveg elrejtése