Haj

Szűrő
Bestsellerek

A fényvédő kozmetikumokról

Védje bőrét, barnuljon egészségesen és szépen! A notino.hu minden bőrtípushoz széles fényvédő kozmetikum választékot kínál.

A napsugarak káros hatásai elleni védelemre napozáshoz, strandoláshoz és sportoláshoz minőségi SPF napozókrém, olaj és spray kínálattal várjuk. A 6-tól egészen 50+ terjedő védőfaktoros krémjeink közül valóban mindenki tud a saját érzékenysége szerint választani. Finom arcbőrének speciális napozó arckrémek, gyermekei érzékeny bőrének pedig gyerekeknek készült napozókrémek nyújtanak megfelelő védelmet.

Napon tartózkodás után a napozás utáni készítmények kellemesen nyugtatják a bőrt. A panthenol tartalmú hűsítő habok, illetve testápolók gyorsítják a bőr regenerálódását és megfelelően hidratálják.

Ha szoláriumban kíván barnulni, használja a szoláriumozáshoz készült kozmetikumainkat. A szolárium krémek kiemelik és tartósabbá teszik a barnaságát. Az általunk kínált önbarnító krémek és bronzosítók használatával otthon, kényelmesen, szép bronzos árnyalatot adhat a bőrének. A barnulás intenzitását alkalmazásuk megfelelően megválasztott gyakoriságával és a felvitt mennyiséggel saját maga határozhatja meg.

Próbálja ki Piz Buin, Lancaster, Shiseido, Sensai vagy Clinique SPF tartalmú napozókrémjeinket és olajainkat, illetve Vita Liberata, St. Tropez és más önbarnító készítményeinket. Élvezze a hőn áhított napbarnított megjelenést egész évben!