Hajtűk és hullámcsatok

A hullámcsatok és hajtűk elengedhetetlenek minden kézitáskában! A hajtűk megbízhatóan tartják a nehezen kezelhető tincseket, és bármilyen frizura formázható velük – akár elegánsabb, akár lazább. A hullámcsatok pedig a mindennapokban segíthetnek: Munka vagy sport közben zavarják az arcába hulló tincsek, esetleg éppen frufrut növeszt? A hullámcsatokkal minden hajszálat könnyedén rögzíthet a szükséges ponton, és már élvezheti is a tökéletes megjelenés érzését!

 

Milyen frizurához használható a hullámcsat és a hajtű?

  • Laza lófarok– a hullámcsatok rögzítik azokat a tincseket, amelyeket a hajgumi nem tart meg, így meggátolják, hogy a haj az arcába hulljon.
  • Báli konty– kellő mennyiségű hullámcsattal és hajlakkal olyan frizura készíthető, amelynek meg sem kottyan a hajnalig tartó tánc.

Rövid frizurája van? A rövid haj is számtalan módon formázható hullámcsatok vagy vékony hajgumik segítségével. Fonja be a frufruját és rögzítse hajtűvel vagy kísérletezzen másféleképpen a hajformázással!

Használja ki a hullámcsatoknak köszönhető lehetőségeket: Legyen belőlük mindig kéznél néhány a kézitáskában, a pénztárcában vagy a nadrág zsebében, mert soha nem tudhatja, mikor jönnek majd jól!

Válogasson a hajtűk, hullámcsatok és más hajbavalók közül a notino.hu-n!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Kinek?
Értékelés
  •   3
  •   1