Szempillaragasztó

A műszempilla-ragasztó kulcsfontosságú a szempillák meghosszabbításban! A minőségi szempillaragasztó lehetővé teszi a szempillák precíz és egyszerű rögzítését, nem irritálja a szemet, és gondoskodik arról, hogy a szempillák egész nap tökéletesen a helyükön maradjanak.

 

Hogyan kell kiválasztani a legjobb szempillaragasztót?

Mindig a szempilla típusának és a célnak megfelelően válasszon. Ha még nincs gyakorlata a műszempilla felragasztásban, az átlátszó műszempilla-ragasztó mellett érdemes döntenie, amely ráadásul lassabban is szárad. Használatakor így nem kell annyira sietnie, és nem kell félnie a szemek alatti fekete csíkok megjelenésétől. Ha drámai hatásra és csábító tekintetre vágyik, fekete szempillaragasztót válasszon, amely kiemeli a tekintetét és a szeme szépségét!

Érzékeny a szeme? Akkor sem kell lemondania a műszempillákról. Próbálja ki például a sensitive jelzéssel ellátott érzékeny szemre való szempillaragasztót, amely sem a szemet, sem a szemhéjat nem irritálja. Tartós szempillához extra ellenálló tartós szempillaragasztót, természetes megjelenésű tincses szempillák rögzítéséhez pedig tincsesszempilla-ragasztót célszerű használni.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szempillaragasztó
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   5
  •   2