Szemöldökfésű és szemöldökecset

Szemöldökfésű és szemöldökecset
Szűrő
Bestsellerek

Miért szerezzünk be szemöldökfésűt és -ecsetet is?

A smink felvitele után Ön is a szemöldökét formázza elsőként? Nem lepődünk meg. A szemöldök alapvető fontosságú a teljes arc megjelenése szempontjából, ezért az Ön otthonából (és útitáskájából sem) hiányozhat egy praktikus szemöldökfésű és -ecset.

A szemöldök kifésülése

  • Egy szemöldökspirál és szemöldökfésű két szempontból is hasznos lehet. A spirálkefe vagy a klasszikus fésű egyrészt először is kifésüli a szemöldököt, és a kívánt formájúra alakítja. Másrészt szemöldökfesték, pomádé vagy szemöldökceruza felvitelére is használható. Ezzel kissé elmosódott hatás és természetes megjelenés érhető el. A spirálos szemöldökkeféket ráadásul a bennük lévő drótnak köszönhetően úgy hajlíthatjuk, hogy a lehető legegyszerűbb legyen kezelni őket.

Tipp: A trendi, dús hatású szemöldökhöz fésülje a szemöldök szálait felfelé, a halánték irányába, majd rögzítse őket.

Tipp 2: A spirálkefe szempillafésűként is használható – kiváló eszköz a szempillák kifésülésére a szempillaspirál felvitele előtt.

  • Egy szemöldökfésű különösen hasznos a szemöldök íveinek alakításához a további formázás előtt. Emellett a szempilla festéséhez is használható. Könnyedén eltávolítható vele a felesleges festék, amely lerakódott a pillákon, anélkül, hogy a pillák kellemetlenül összeragadnának.

Szemöldök festése

  • A szemöldökecset a szemöldökfesték, a pigmentált zselé vagy a pomádé felvitelére való. Ez a lapos, végén ferdére vágott ecset ideális a szemöldök kisebb felületére történő, precíz felvitelhez, de akár az egyes szőrszálak kiemeléséhez is. A szemöldökpalettákhoz, amelyek nagyon népszerűek vásárlóink körben, általában tartozik egy mini szemöldökecset is.

Minden egyben

Kevés a hely a neszesszerében? A 2 az 1-ben szemöldökecsetek és -fésűk praktikus megoldást jelentenek, mert így egyetlen eszközzel elvégezhető a teljes szemöldökformázás. Ha Ön igazán tökéletes formára vágyik, tegye le a voksát egy sablonokat tartalmazó szemöldökecset mellett, amellyel profi hatású, szimmetrikus szemöldök rajzolható.

Ha egyszer beszerzünk egy szemöldökfésűt vagy -ecsetet, az évekig is kitart. Ehhez elég, ha rendszeresen tisztítjuk. Az álmaink szemöldökéhez vezető út a szemöldökfésűkkel és -ecsetekkel kezdődik. Találja meg az Önnek valót!