Körömlámpa

Körömlámpa
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Márka
Ajándékok és akciók

Hogyan válasszuk ki a legjobb körömlámpát?

Egy LED-lámpa vagy UV-körömlámpa minden profi és otthoni körömstúdió elengedhetetlen kelléke. Egy praktikus körömlámpa feladata, hogy megszilárdítsa a körömlakkot, és tartósabbá tegye a géllakkozást. Ön is tökéletesen ápolt körmökre vágyik, amelyek nem csak néhány napig maradnak szépek? Akkor ne siesse el a megfelelő lámpa kiválasztását.

Az új LED- vagy UV-körömlámpánk kiválasztásakor nem csak a típus és a teljesítmény számít, hanem más tulajdonságok és funkciók is, emellett a dizájn és természetesen az ár is. Eláruljuk, hogyan válasszon lámpát géllakkozáshoz.

UV- vagy LED-lámpa?

  • Egy UV-körömlámpa 4–5 izzóból áll, amelyek megkötik a lakkot. Ez az olcsóbb fajta műkörmöslámpa, amelyben gyakrabban szükséges izzót cserélni.
  • A LED-körömlámpa fényét 12–18 dióda adja, amelyeket ritkábban kell cserélni, mint az UV-lámpában. Ráadásul ebben gyorsabban köt meg a géllakk.
  • A hibrid lámpa az UV- és LED-körömlámpák tulajdonságait ötvözi magában: izzókat és LED-diódákat is alkalmaz. Minden UV-fényre kötő géllakkot megszárít, amelyet műkörömépítéshez használunk, és általában kevesebb energiát is fogyaszt. Ráadásul a fehér fény, amit a diódák bocsátanak ki, fokozottabban kíméli a szemet.

Lámpa manikűrhöz teljesítmény szerint

A nagyobb teljesítmény egyenlő a gyorsabban megkötő lakkal. Tehát ha Önnek fontos az időtényező, válasszon 48W-os teljesítményű UV- vagy LED-körömlámpát. Ezenkívül kaphatóak 9W-os lámpák is, amelyekben hosszabban szárad a lakk, vagy 36W-os lámpák, amelyek viszonylag gyorsan és hatékonyan kötik meg a géllakkot.

Az UV/LED-körömlámpák hasznos funkciói

A manikűrös lámpák egyes funkciói még egyszerűbbé és kellemesebbé teszik az UV-lámpával használható géllakk megkötését. Milyen funkciókra figyeljünk a választás során?

  • cserélhető diódák, UV-izzók és levehető talp,
  • alaplap, amely hatással van az alapanyagok egyenletes megkötésére,
  • folyamatos fény, amely a teljes folyamatot felgyorsítja,
  • automatikus kikapcsolás.

Találja meg a notino.hu-n a legjobb körömlámpát géllakkhoz és a legjobb géllakszetteket, hogy minél hamarabb gyönyörködhessen professzionális hatású manikűrjében!