Csillám és csillámos körömlakk

Csillám és csillámos körömlakk
Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   2
  •   1

Csillámos manikűr készítése

Kerti part, szilveszteri buli, leánybúcsú vagy más fontos esemény áll Ön előtt, ahol egyszerűen ragyogni vágyik? Akkor bátran válasszon egy csillámos körömlakkot, önálló csillámport vagy flittereket. Hatásuk azonnali és lenyűgöző. Ön mivel fogja kidíszíteni a körmét?

Csillámos köröm

Csillámporral vagy tégelyben kapható körömcsillámmal is díszítheti a körmöket vagy bizonyos területeiket, és mindez nagyon egyszerű. Hogyan használjunk csillámot a körmökön?

  • Szórjuk átlátszó lakkba, keverjük meg, és egyszerűen lakkozzuk ki vele a körmöket. Többféle árnyalatú csillámot is összekeverhetünk benne az egyedi színösszeállításokért.
  • Másik lehetőség, hogy először belakkozzuk a körmöt, majd még nedvesen a csillámos tégelybe fektetjük. Így igazán intenzív csillámhatás érhető el.
  • Akár hagyhatjuk teljesen megszáradni is a körmöket a lakkozást követően. Ebben az esetben csak a körmök bizonyos részére vigyünk fel ismét lakkot (például a körmök hegyére a francia stílusú manikűrért). Nagyon hatásos és kifinomult, ha csak egyetlen körmét borítja csillámmal – mi a gyűrűsujjat ajánljuk.
  • A frissen lakkozott körmöket meg is szórhatjuk a csillámmal. Ezt körömágybőr-visszatoló vagy más lapos végű kellék segítségével is megtehetjük, ami kis lapátként funkcionálhat, hogy könnyen felvihessük vele a csillámokat vagy flittereket.

Csillogó körömlakk

  • Időt és munkát takarít meg Önnek. A csillámok a körömlakkban találhatóak, és a csillámos körömlakk használata sokkal tisztább, mint a csillámporé.
  • Ugyan nem készíthetőek vele olyan egyedi csillogó körmök, mint a csillámporokkal, de azért az árnyalatok bőséges kínálatából válogathatunk: használatukkal készülhet például kék vagy izgalmas lila csillámos köröm, akár fémes hatású is.
  • A csillámos körömlakk felvihető közvetlenül a tiszta körömre vagy fedőrétegként is.

A mi tippünk: Csillámos körömlakk vagy csillámpor használatával ombre manikűrt is készíthetünk. Nagyon jól mutat, ha egy szín a köröm hegye felé fokozatosan sötétedik, vagy ha két eltérő árnyalatot ötvözünk.

A csillámos körömlakk használatának rengeteg módja van, ezért bátran bízzon a saját ízlésében! A csillámos vagy flitteres köröm lehet egy ragyogó outfit tökéletes kiegészítője, vagy ünnepivé tehet egy egyszerű összeállítást. Azonban készüljön fel rá, hogy a csillámos körömlakk eltávolítása kicsit tovább tarthat, ezért szerezzen be jó minőségű körömlakklemosót is. Garantáljuk, hogy egy csillámos köröm az Ön hangulatát is feldobja. Ne habozzon, próbálja ki!

Végül még egy tipp: Imád csillámokat viselni, és nem csak a körmein? Próbálja ki a fantasztikus csillámport arcra vagy a csillámporos rúzst is!