Maszkecset

Szűrő
árfolyamkülönbség

akár

Ajándékok és akciók
Értékelés
  •   1

Miért szerezzünk be ecsetet a pakolások felviteléhez?

Tegye még kellemesebbé az arcmaszk felvitelét! Biztosan nehezen találna a környezetében olyan hölgyet, aki legalább időről időre ne kényeztetné magát egy krémes vagy éppen agyagos maszkkal. De ami a felvitelt illeti, általában a „kézzel-lábbal” módszer a leggyakoribb. Ami nagy kár, hiszen a pakolásfelvivő ecseteknek számtalan előnyük van.

  • Közülük is az egyszerű előkészítés a legelső. Ha az Ön választása kétoldalas maszkecsetre esett, ezeknek az egyik oldala általában szilikonos. Ezek elsősorban az arcra való felvitelre szolgálnak, de ha a pakolást előre ki is kell keverni (például egy agyagmaszkot vízzel), akkor a szilikonos résszel ez a lépés is elvégezhető.
  • A következő előny a pontos felvitel. Egy ecsettel könnyedén kivehető a megfelelő mennyiség, és a terméket csak oda fogjuk felvinni, ahová kell, máshová (például a szemkontúr környékére vagy közvetlenül a hajvonalhoz) nem. A maszkecsetek különböző méretekben kaphatóak. A nagyobbak gyors felvitelhez és nagyobb felületekre ajánlottak, a kisebbekkel pedig igazán precízen, az arc minden szegletébe tudjuk felvinni a maszkot.
  • Az ujjak használatával ellentétben egy ecsettel egyenletesen oszlatható el a pakolás: ez történhet vékonyabb vagy akár vastagabb rétegben is. Ha a pakolásfelvivő ecsetünknek szilikon része is van, akkor ezzel először elvégezhető a felvitel „nagyja”, majd a sörtés ecsettel minden alaposabban is elkenhető.
  • A kényelem a maszkecset újabb erőssége. Nincs több maszatos kéz! Csak a kellemesen, professzionális pontossággal felvitt pakolás – az arcon, a nyakon és a dekoltázson is.
  • Egy újabb érv egy maszkfelvivő ecset beszerzése mellett: a higiénia. Ismét a maszatos kezekre gondolunk, hiszen soha nem lehetünk benne 100 százalékig biztosak, hogy az ujjaink és a körmeink valóban higiénikusan tiszták. Egy jól kimosott ecset használata mellett nem kell emiatt aggódnunk.

A megfelelő maszkfelvivő ecset kiválasztása igazán nem atomfizika, mert itt gyakorlatilag nincsen rossz választás. Mindössze arra kell figyelni, hogy az ecsetet alaposan mossuk ki a használat után, majd hagyni kell tökéletesen megszáradni, mielőtt eltesszük. Ha Ön szívesebben használna gyakrabban is arcpakolást, de eddig még nem járt velük sikerrel, próbáljon ki egy maszkecsetet! Ez sokkal kellemesebbé teszi a folyamatot, és előre várni fogja a pakolással járó szertartást.