Ajakmaszk

Tökéletesen selymes ajkakra vágyik? Az ajakmaszk pompásan kiegészíti a hidratáló ajakbalzsam használatát. Próbálja ki az ajakmaszkot, és élvezze maximálisan táplált, első látásra és érintésre is pompás ajkait! Sőt, a maszk ápolja az ajakkörnyéket is, meggátolva a korai ráncképződést.

 

Hogyan használjuk az ajakmaszkot?

Az ajakmaszkok leggyakrabban úgy néznek ki, mint egy nagy, zselés száj. Használatuk hihetetlenül egyszerű, és még szórakoztató is. Fejtse le az ajakmaszkot a csomagolásról, és ragassza fel tiszta ajkaira. Körülbelül 15 percig hat – tartsa be a gyártó utasítását! Ez idő alatt készíthet egy vicces szelfit óriási ajkakkal. Ezt követően távolítsa el a maszkot a szájáról.

A további ajakápolásról se feledkezzen meg!

A balzsamon és ajakmaszkon kívül próbálja ki a szájpeeling hatásait is, amely eltávolítja az elhalt bőrsejteket, valamint bársonyossá teszi száját. A peelinget a maszk előtt használja, ezzel megsokszorozva annak hatását.

 Válassza az Avon, Korika vagy Kocostar ajakmaszkot, és élvezze, hogy ajkai jól tápláltak, és minden rúzs sokkal jobban mutat rajtuk mint eddig valaha!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Ajak peeling
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Szájmaszkok
Választott már
  • Lifting