Ajakápoló

Ne becsülje alá a rendszeres ajakápolást és élvezze a bársonyos és lágy ajkak érzését.

 

Amennyiben ajkai, akár a hőségtől akár a fagytól megrepedeztek és szeretné őket finom tónussal ellátni és táplálni is egyszerre, illetve szeretné, hogy kissé dúsabbak legyenek, a notino.hu széles árukínálatában mindig talál megfelelő terméket. Ajakápoló készítményeink segítenek a kiváló eredmény elérésében!

Hogyan ápoljuk az ajkainkat

  • Az ajkak mindennapos ápolásának alapja a hidratáló és védő ajakbalzsam, amely nem hiányozhat egy retikülből vagy táskából sem. Használja bármikor, amikor az ajkait száraznak érzi.
  • Hetente egyszer iktassa be a saját szépségápolási rutinjába az ajakpeelinget (ajak scrub), amely eltávolítja az elhalt bőrsejteket és bársonyosan finommá teszi ajkait, amely így készen áll a további ápolásra.
  • A peeling után használjon ajakmaszkot az intenzív táplálás és hidratálás érdekében. Mindezek rendszeres használata mellett hamar érzékelni fogja a különbséget.
  • Amennyiben az ajkak körüli ráncokra keres megoldást, ne feledkezzen meg az ajak körüli részek ápolására készített termékeinkről. A száj körüli finom bőrt hidratálják, és megelőzik az újabb ráncok keletkezését.
  • Amennyiben dúsabb ajkakat szeretne, próbálja ki az ajakdúsító balzsamot. Nemcsak hidratálja és védi az ajkakat a külső hatásokkal szemben, de az intenzívebb vérellátás által kissé dúsabbá is teszi őket.

Vessen véget a gondjainak és szabaduljon meg berepedezett ajkaitól. Próbálja ki a Vichy ajakápolókat, EOS balzsamokat vagy a Korika maszkokat, és szebb lesz a mosolya, mint valaha.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Szűrő
Bestsellerek