KORIKA Wedding

kozmetika szett I.

KORIKA Wedding kozmetika szett I.
KORIKA Wedding kozmetika szett I.
kozmetika szett I.
10 800Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: KKR1160 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: Face Sheet Masks 3 pc + Mask for Hand and Nails 1 pc + Mask for Feet and Nails 1 pc + Hydrogel Lip Mask 1 pc

db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Amennyiben 13 000 Ft felett vásárol, a kosárban választhat egyet remek nyári ajándékaink közül.
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 07. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 07. 23.
KORIKA Wedding
kozmetika szett I. | 10 800Ft

KORIKA Wedding termékleírás

Már csak 7 nap az esküvőig és csúcsra járnak az előkészületek? Menyasszonyok, az azonnali hatású zseniális ápolómaszk szettel tökéletes lesz az arcuk és a bőrük!

Egy héttel az esküvő előtt
Ez a legalkalmasabb időpont az arctisztítás elkezdéséhez. Használja az aktív szén tartalmú KORIKA StarBeauty arcmaszkot, mely hatékonyan szívja fel a felesleges faggyút és üdévé teszi az arcbőrt. Fordítson magára egy kis időt és közben felejtse el a rohanást.

Három nappal az esküvő előtt
Ez a megfelelő idő a csigakivonatot tartalmazó revitalizáló KORIKA StarBeauty arcmaszk használatához. Most igazán jól jön majd a regenerálás, az arcbőr megerősítése és a hidratálás! Ezért pihenjen egy kicsit a végső előkészületek közben.

Esküvő napján
Ébresztő! Eljött a nagy nap. A nap, amikor minden megváltozik. Megéri egy kicsit korábban kelni és mielőtt bármilyen készülődéshez hozzáfogna, tegye fel a 24 karátos arannyal készült KORIKA fátyolmaszkot. Olyan ragyogóvá teszi az arcát, mint semmi más!

Valami plusz
Azt szeretné, hogy az első hitvesi csók feledhetetlen legyen? Tegyen az ajkaira KORIKA SciBeauty ajakmaszkot. Fokozza a vérkeringést, valamint lággyá és teltté teszi az ajkait. Igazi csókos ajka lesz!

Ne feledkezzen meg róla, hogy az esküvője napján egész nap talpon lesz. Gondoskodjon a lábairól. Az esküvő előtti nap próbálja ki a KORIKA lábpakolást. A pakolás gyönyörűen lágyítja és rugalmassá teszi a talpait.

A kezéről sem feledkeztünk meg. Legyen lágy és finom a keze, amikor az ujjára kerül a gyűrű. Erről a KORIKA különleges kéz és köröm pakolása gondoskodik.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Anti-age, bőrsűrűséget helyreállító, highlighter, regenerálás, Táplálás
Kor
minden korosztálynak