KORIKA Weddingkozmetika szett I. hölgyeknek

1×
KORIKA Wedding kozmetika szett I. hölgyeknek
KORIKA Wedding kozmetika szett I. hölgyeknek
kozmetika szett I. hölgyeknek
10 800Ft

Kód: KKR1160 | Raktáron

arcmaszk 3 db + maszk a kézre és körmökre 1 db + maszk lábakra 1 db + hidratálól maszk az ajkakra 1 db

1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy Saffee Advanced arcápoló ampulla szett, ha arcápoló termékeket vásárol legalább 10 000 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 06. 03.
Személyes átvétel
szerda 2020. 06. 03.

KORIKA Wedding termékleírás
Tulajdonságok

Már csak 7 nap az esküvőig és csúcsra járnak az előkészületek? Menyasszonyok, az azonnali hatású zseniális ápolómaszk szettel tökéletes lesz az arcuk és a bőrük!

Egy héttel az esküvő előtt
Ez a legalkalmasabb időpont az arctisztítás elkezdéséhez. Használja az aktív szén tartalmú KORIKA StarBeauty arcmaszkot, mely hatékonyan szívja fel a felesleges faggyút és üdévé teszi az arcbőrt. Fordítson magára egy kis időt és közben felejtse el a rohanást.

Három nappal az esküvő előtt
Ez a megfelelő idő a csigakivonatot tartalmazó revitalizáló KORIKA StarBeauty arcmaszk használatához. Most igazán jól jön majd a regenerálás, az arcbőr megerősítése és a hidratálás! Ezért pihenjen egy kicsit a végső előkészületek közben.

Esküvő napján
Ébresztő! Eljött a nagy nap. A nap, amikor minden megváltozik. Megéri egy kicsit korábban kelni és mielőtt bármilyen készülődéshez hozzáfogna, tegye fel a 24 karátos arannyal készült KORIKA fátyolmaszkot. Olyan ragyogóvá teszi az arcát, mint semmi más!

Valami plusz
Azt szeretné, hogy az első hitvesi csók feledhetetlen legyen? Tegyen az ajkaira KORIKA SciBeauty ajakmaszkot. Fokozza a vérkeringést, valamint lággyá és teltté teszi az ajkait. Igazi csókos ajka lesz!

Ne feledkezzen meg róla, hogy az esküvője napján egész nap talpon lesz. Gondoskodjon a lábairól. Az esküvő előtti nap próbálja ki a KORIKA lábpakolást. A pakolás gyönyörűen lágyítja és rugalmassá teszi a talpait.

A kezéről sem feledkeztünk meg. Legyen lágy és finom a keze, amikor az ujjára kerül a gyűrű. Erről a KORIKA különleges kéz és köröm pakolása gondoskodik.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Anti-age, highlighter, regenerálás, Táplálás, bőrsűrűséget helyreállító
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés

Értékelés KORIKA Wedding