KORIKASuperFruits nyugtató hatású gézmaszk

1×
KORIKA SuperFruits nyugtató hatású gézmaszk
KORIKA SuperFruits nyugtató hatású gézmaszk
25 g
1 290Ft

Raktáron | 5 160,00Ft / 100 g, áfával | Kód: KKR01455
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a 20brands kódot a kosarában, és 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

Feladatok, határidők, kötelezettségek... állandó rohanás az élete? Álljon meg és szenteljen magára egy kis időt. A KORIKA SuperFruits sárkánygyümölcsös nyugtató fátyolmaszk segít mérsékelni a negatív hatásokat, amelyekkel arcbőre a mindennapi helyzetekben találkozik.

Nyugtassa meg irritált arcbőrét, és fedje fel ismét természetes ragyogását. Ezzel a szupergyümölcs-kivonatokkal gazdagított pakolással elég lesz csupán 20 perc.

Tulajdonságai:

  • azonnal megnyugtatja az arcbőrt
  • visszaadja az arcbőr természetes fényét
  • finomítja az arcbőrt és javítja rugalmasságát
  • használata után arcbőre szépen kisimult lesz
  • extra finom fátyol, hogy tökéletesen simuljon az arcbőrre

Összetétele:

  • sárkánygyümölcs (pitaja) – trópusi, kaktuszon termő gyümölcs, magas a vitamintartalma, főleg a C-vitaminé, elősegíti az arcbőr általánosan szebb állapotát

Alkalmazása:
Először alaposan tisztítsa meg az arcbőrt a szokásos módon, majd helyezze a KORIKA SuperFruits maszkot óvatosan az arcára, simítsa rá és hagyja hatni. 20 perc elteltével távolítsa el, és a maradékot masszírozza bőrébe. A maszk 1 használatra alkalmas.

A Notino tippje:
Próbálja ki a KORIKA SuperFruits mindegyik pakolását! Összesen 7 van belőlük – minden napra másik juthat. Például a KORIKA SuperFruits áfonyás méregtelenítő pakolás nagyszerű lesz vasárnapra egy átmulatott hétvége után, a KORIKA SuperFruits mandarinos élénkítő pakolás pedig ragyogóvá teszi arcát egy munkával töltött hét közepén. Kényeztesse arcbőrét egész héten tápláló kúrával szuperélelmiszerek segítségével saját igényeinek megfelelően.

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Nyugtatás
Mikor használatos
Nappali és éjjeli ápolás