KORIKA Everydaykozmetika szett I. hölgyeknek

1×
KORIKA Everyday kozmetika szett I. hölgyeknek
KORIKA Everyday kozmetika szett I. hölgyeknek
kozmetika szett I. hölgyeknek

Kód: KKR0002 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
  • termékleírás
  • Értékelés

KORIKA Everyday termékleírás
Tulajdonságok

Egy becsületes kényeztetéshez nincs szükség semmilyen különleges alkalomra, hiszen minden nap remekül akarunk kinézni. A 7 ápoló fátyolmaszkot tartalmazó KORIKA Everyday fátyolmaszk szett minden napját határozottan kellemessé teszi.

Milyen mindennapi ápolásra szolgáló maszkokat talál a szettben?

A Korika NaturBeauty élénkítő arcmaszk az egzotikus gyümölcsökkel, illetve virginiai csodamogyoró kivonattal enyhén kifeszíti, energiával tölti fel és üde megjelenésűvé teszi az arcbőrt.

Amikor úgy érzi, hogy az arcbőre bágyadt, fáradt és élettelen, keltse életre a Korika NaturBeauty papajás exfoliáló arcmaszkkal, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről és ragyogóvá, selymessé és üdévé teszi azt.

A Korika NaturBeauty mandula- illetve kókuszkivonat tartalmú tápláló arcmaszk olyan arcbőrre ideális, mely a feszülő illetve száraz területek miatt extra adag ápolásra és mélységi hidratálásra szorul.

Egy munkával töltött nehéz hét, parti vagy hosszú repülés után a hialuronsavval, antioxidáns hatású őszibarack kivonattal, illetve gleccservízzel teli Korika NaturBeauty hidratáló arcmaszk nedvességgel és frissességgel tölti fel az arcbőrt.

Végül hagyja az arcbőrét megpihenni és lenyugodni a mangosztán kivonatot tartalmazó Korika NaturBeauty fátyolmaszkkal, ami úgy simogatja és kényezteti a bőrét, hogy közben ön is pár percet kellemesen relaxálhat.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, highlighter
Ingredienti attivi
hialuronsav
Kor
minden korosztálynak

Értékelés KORIKA Everyday