KORIKA Everyday

kozmetika szett I.

1×
KORIKA Everyday kozmetika szett I.
KORIKA Everyday kozmetika szett I.
kozmetika szett I.
6 240Ft

Kód: KKR0002 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: NaturBeauty Brightness Face Sheet Mask + 2 × NaturBeauty Exfoliating Face Sheet Mask + NaturBeauty Nourishing Face Sheet Mask + NaturBeauty Moisturizing Face Sheet Mask + 2 × NaturBeauty Calming Face Sheet Mask

db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Választhat egy utazó kozmetikum készletet vagy egy napozó olajat ingyen a kosarában, ha legalább 13 000 Ft értékben vásárol.
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 07. 17.
Személyes átvétel
szerda 2019. 07. 17.
KORIKA Everyday
kozmetika szett I. | 6 240Ft

KORIKA Everyday termékleírás

Egy becsületes kényeztetéshez nincs szükség semmilyen különleges alkalomra, hiszen minden nap remekül akarunk kinézni. A 7 ápoló fátyolmaszkot tartalmazó KORIKA Everyday fátyolmaszk szett minden napját határozottan kellemessé teszi.

Milyen mindennapi ápolásra szolgáló maszkokat talál a szettben?

A Korika NaturBeauty élénkítő arcmaszk az egzotikus gyümölcsökkel, illetve virginiai csodamogyoró kivonattal enyhén kifeszíti, energiával tölti fel és üde megjelenésűvé teszi az arcbőrt.

Amikor úgy érzi, hogy az arcbőre bágyadt, fáradt és élettelen, keltse életre a Korika NaturBeauty papajás exfoliáló arcmaszkkal, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről és ragyogóvá, selymessé és üdévé teszi azt.

A Korika NaturBeauty mandula- illetve kókuszkivonat tartalmú tápláló arcmaszk olyan arcbőrre ideális, mely a feszülő illetve száraz területek miatt extra adag ápolásra és mélységi hidratálásra szorul.

Egy munkával töltött nehéz hét, parti vagy hosszú repülés után a hialuronsavval, antioxidáns hatású őszibarack kivonattal, illetve gleccservízzel teli Korika NaturBeauty hidratáló arcmaszk nedvességgel és frissességgel tölti fel az arcbőrt.

Végül hagyja az arcbőrét megpihenni és lenyugodni a mangosztán kivonatot tartalmazó Korika NaturBeauty fátyolmaszkkal, ami úgy simogatja és kényezteti a bőrét, hogy közben ön is pár percet kellemesen relaxálhat.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, highlighter
Kor
minden korosztálynak