KORIKA Deluxe

kozmetika szett I.

1×
KORIKA Deluxe kozmetika szett I.
KORIKA Deluxe kozmetika szett I.
kozmetika szett I.
6 770Ft

Kód: KKR0003 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: StarBeauty Cleansing Face Sheet Mask with Activated Charcoal + StarBeauty Brightening Face Sheet Mask with 24K Gold + StarBeauty Revitalizing Face Hydrogel Mask with Snail Extract

db
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 05. 24.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 05. 24.
KORIKA Deluxe
kozmetika szett I. | 6 770Ft

KORIKA Deluxe kozmetika leírása

Az arcbőrének minden nap lépést kell tartania az ön életstílusával és ennek megfelelően változik a szükséglete is. Mi más érdemelne meg egy olyan becsületes adag luxus ápolást, ha nem az arca?

Néha az elhalt hámsejtek eltávolítását és a pórusok, valamint a fekete pontok mélyreható tisztítását igényli, máskor pedig nyugtató hatású anyagok és hidratálás formájában egy kis simogatásra vágyik. Jelentősebb események előtt ugyanakkor élénkítésre és a ráncok kisimítására van szüksége. A 3 luxus ápolómaszkot tartalmazó szett pont arra készült, hogy azt adja meg az arcbőrének, amire az adott pillanatban szüksége van.

Az aktív szén ereje
Az aktív szenet tartalmazó tisztító és exfoliáló arcmaszk eltávolítja a fekete pontokat, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket a bőr felületéről, amivel megakadályozza a különböző bőrhibák létrejöttét.

Csigakivonatnak köszönhető megfiatalodás
Amikor az arcbőr különleges ápolásra és revitalizálásra vágyik, kényeztesse csigakivonatot tartalmazó Korika StarBeauty hidrogél arcmaszkkal, mely mélyrehatóan hidratálja, regenerálja és rugalmassá teszi.

Luxus valódi arannyal
Amikor pedig élettelenek tűnik önnek az arcbőre, borítsa be arannyal! A 24 karátos arannyal készülő Korika arcmaszk csodálatos élénkítő és tápláló hatással bír. Egy szóval királyi ápolás a kényelmes otthoni köntösében!

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrprobléma alapján
élénkítés és vitalitás, feszesítés és lifting, hidratálás, táplálás és dehidratáció
Hatás
Hidratálás, highlighter, lifting és feszesítés, Táplálás
Kor
minden korosztálynak