KORIKA Be Ready to Partykozmetika szett I. hölgyeknek

KORIKA Be Ready to Party kozmetika szett I. hölgyeknek
KORIKA Be Ready to Party kozmetika szett I. hölgyeknek
kozmetika szett I. hölgyeknek
9 280Ft

Kód: KKR01167 | Raktáron

szövetmaszk a stressz ellen 1 db + maszk lábakra 1 db + hidratálól maszk az ajkakra 1 db + maszk a kézre és körmökre 1 db + méregtelenítő arcmaszk 1 db

1
Express One (Transoflex)
hétfő 2020. 07. 20.
Személyes átvétel
szombat 2020. 07. 18.

KORIKA Be Ready to Party termékleírás
Tulajdonságok

A bulik, főleg azok a valóban legjobbak, rendesen igénybe veszik az arcbőrt. A kialvatlanság, smink, füst vagy alkohol - mindezek az apró bűnök oda vezethetnek, hogy reggel akár egy megterhelő turné utáni rocksztárnak is érezheti magát. Hogyan lehet ezt megelőzni? Jó felkészüléssel és egy okosan összekombinált intenzív szettel.

Közeleg a buli
A Korika SciBeauty antistressz arcmaszk hidratálja, lágyítja és előkészíti az arcbőrt a sminkhez, egyben védőréteg segítségével megvédi a buli összes negatív külső hatásától.

Táncra készen
A Korika SciBeauty intenzív lábpakolás kisimítja és lágyítja a kemény bőrt, így komfortérzetet nyújt a lábnak és segíti áttáncolni az éjszakát.

Csókos ajkak
A Korika SciBeauty kollagén maszk tökéletesen lággyá, szexien teltté és csábítóvá teszi az ajkakat. Mindig jó előre felkészülni!

Árulkodó kezek
A pohárköszöntőnél nagyra értékeli majd az ápolt kezét és körmét, amiről Korika SciBeauty hidratáló pakolás shea vaj és aloe vera tartalma gondoskodik.

Reggeli detoxikálás
Aztán eljön a reggel. A hialuronsav és japán üröm tartalmú Korika SciBeauty méregtelenítő arcmaszk hidratálja, felüdíti és ragyogóvá teszi az arcbőrt. A fáradtság jeleinek nyoma sem marad!

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hatás
Hidratálás, highlighter, Táplálás
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Hatóanyag
hialuronsav, aloe vera

Értékelés KORIKA Be Ready to Party