KORIKA Be Ready to Party

kozmetika szett I.

KORIKA Be Ready to Party kozmetika szett I.
KORIKA Be Ready to Party kozmetika szett I.
KORIKA Be Ready to Party kozmetika szett I.
kozmetika szett I.
9 280Ft

Kód: KKR01167 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: SciBeauty Stress Shield Face Sheet Mask + SciBeauty Regenerating Mask for Feet and Nails + SciBeauty Hydrogel Lip Mask + SciBeauty Rgenerating Mask for Hands and Nails + SciBeauty Detoxifying Face Sheet Mask

db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 20., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 12. 20., csütörtök
KORIKA Be Ready to Party
kozmetika szett I. | 9 280Ft

KORIKA Be Ready to Party kozmetika leírása

A bulik, főleg azok a valóban legjobbak, rendesen igénybe veszik az arcbőrt. A kialvatlanság, smink, füst vagy alkohol - mindezek az apró bűnök oda vezethetnek, hogy reggel akár egy megterhelő turné utáni rocksztárnak is érezheti magát. Hogyan lehet ezt megelőzni? Jó felkészüléssel és egy okosan összekombinált intenzív szettel.

Közeleg a buli
A Korika SciBeauty antistressz arcmaszk hidratálja, lágyítja és előkészíti az arcbőrt a sminkhez, egyben védőréteg segítségével megvédi a buli összes negatív külső hatásától.

Táncra készen
A Korika SciBeauty intenzív lábpakolás kisimítja és lágyítja a kemény bőrt, így komfortérzetet nyújt a lábnak és segíti áttáncolni az éjszakát.

Csókos ajkak
A Korika SciBeauty kollagén maszk tökéletesen lággyá, szexien teltté és csábítóvá teszi az ajkakat. Mindig jó előre felkészülni!

Árulkodó kezek
A pohárköszöntőnél nagyra értékeli majd az ápolt kezét és körmét, amiről Korika SciBeauty hidratáló pakolás shea vaj és aloe vera tartalma gondoskodik.

Reggeli detoxikálás
Aztán eljön a reggel. A hialuronsav és japán üröm tartalmú Korika SciBeauty méregtelenítő arcmaszk hidratálja, felüdíti és ragyogóvá teszi az arcbőrt. A fáradtság jeleinek nyoma sem marad!

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Bőrprobléma alapján
élénkítés és vitalitás, hidratálás, táplálás és dehidratáció
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Konzisztencia
maszk
Kor
minden korosztálynak