Koreai kozmetikumok

A koreai kozmetikumok az utóbbi évek sztárjai. A kedvező áron elérhető kiváló minőségű készítmények szinonimájává váltak. A koreai arcápolás sok mindenben eltér az általunk megszokott hagyományos arcápolástól. Több mint 12 különböző terméket ölel fel, melyek közül az arcolajok, tápláló ampullák és az arcszérumok is megtalálhatók. A koreai fekete maszk vagy a koreai BB krém minősége világszerte híres.

A kozmetikai koreai termékek a bőr tiszteletén alapulnak, parabén mentesek, és olyan speciális természetes összetevőket tartalmaznak, mint a ginzeng, a chia mag, a burgonya, vagy a csiganyálka. A koreai arcápolás mindig a felhasználó bőrének egyedi igényeiből indul ki.

A legismertebb koreai kozmetikai márkák a notino.hu oldalán:

A Missha kozmetikumok olyan nem hagyományos összetevőket tartalmaznak, mint a gyümölcssavak, a faszén vagy a tengeri növények kivonatai. A Missha Pure Source maszkok különösen ismertek.

Az Erborian koreai kozmetikumok a szigorúan őrzött régi koreai receptúrák szerint a legújabb technológiákkal készülnek. Próbálja ki az Erborian Bamboo mattító szérumát.

A Holika Holika test- és arcápoló, valamint dekoratív kozmetikai készítményeket előállító fiatal koreai márka. Rendkívül közkedvelt többek között a Holika Holika Pig Nose cukros peeling…

A koreai Mizon márka számos szabadalmi joggal rendelkezik a kozmetikai termékek gyártásának területén. Jól ismert az arcbőr regenerálódását serkentő és ráncmegelőző hatású csigakivonat szűrlet alkalmazásáról. Termékkínálata hatékony ránctalanító krémeket és szérumokat tartalmaz.

A Steblanc márka a kozmetikai termékeinek gyártásához kizárólag a tiszta természet legkiválóbb minőségű hipoallergén és nem toxikus anyagait használja. Minőségi arcpakolásait például ginzeng, feketeszén, gyöngyház por és méhpempő felhasználásával készíti.

Próbálja ki Ön is a szépségmárkák minőségi készítményeit!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Bestsellerek

12 3

12 3 Továbbiak megtekintése