Skip to main content

Hajbalzsamok

Leöblítést nem igénylő kondicionálók
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Hajbalzsamok
Választott már
  • Tisztítás
Szűrő
Bestsellerek

Hajbalzsam - Hajkondicionáló

Sérült, nehezen kifésülhető és fénytelen a haja? Használjon hajkondicionálót – egy kiváló segítőtársat, amely visszaadja a szépségét és egészséges megjelenését. Ha pedig hajának azonnali mentőövre van szüksége, használjon hajbalzsamot, és újra formába lendül vele!

Mikor és miért kell hajkondicionálót használni?

Samponnal való hajmosás után mindig érdemes kondicionálót is használni. A sampon ugyanis megnyitja a haj szerkezetét, a kondicionáló pedig bezárja és lesimítja. Ezenkívül védi is a hajat a mechanikus sérülések és kiszáradás ellen, fényesebbé teszi és megkönnyíti a kifésülését.

Hogyan válassza ki a legjobb kondicionálót? Mindig a hajtípusa vagy a hatása szerint válasszon. A száraz fénytelen haj leginkább a száraz hajra való hidratáló kondicionálót fogja értékelni. A göndör hajra való kondicionáló pedig szép szerkezetet biztosít a hajának, és rugalmas hullámokat garantál. A zsíros hajnak pedig táplálékra van szüksége, de nehezítés nélkül, a szőke haj pedig világosítást igényel.

Speciális kondicionálók

  • Öblítés nélküli kondicionáló  hajra: Időt spórol vele és megbirkózik a fénytelen, kócos hajjal is. Legnépszerűbb az öblítés nélküli kondicionálóspray. Elég befújni a hajat, kifésülni, és kész.
  • Természetes kondicionáló: Kényeztesse haját vegyi anyagok nélkül maximálisan. Haja szép, egészséges, illatos lesz, ráadásul nem terheli vele a természetet.
  • Sampon és kondicionáló 2 az 1-ben: Kettős ápolás egy csomagolásban, időt takarít meg vele és helyet a fürdőszobában.

 Hogyan használja a hajkondicionálót?

  1. Használja mindig a sampon leöblítése után.
  2. Vigye fel 2-3 cm-re a hajtövektől a haj hosszára.
  3. Hagyja hatni a haján a gyártó által javasolt időre. Itt nem érvényes, hogy hosszabb idő = jobb hatékonyság. A kondicionáló általában azonnal hat.

Kondicionáló vagy hajbalzsam?

A kondicionáló és a balzsam fogalmai gyakran keverednek. A kondicionáló a haj felületén hat főleg, a balzsam elnevezést pedig az a készítmény viseli, amely a haj szerkezetébe is behatol, és komolyabb problémákkal is megbirkózik.

Válassza ki a legjobb kondicionálót és balzsamot az olyan világhírű hajkozmetikum-márkáktól, mint a Kérastase, az Olaplex, a Wella Professionals, a Redken és sok más.