Kneipp Goodbye Stress nyugtató fürdőolaj

Kneipp Goodbye Stress nyugtató fürdőolaj
Kneipp Goodbye Stress nyugtató fürdőolaj
100 ml
2 540Ft

2 540,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KNP05616 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 18.

Leírás Kneipp Goodbye Stress
Tulajdonságok

A kényeztető Kneipp Goodbye Stress olajos fürdő ellazítja a fájó testét és eltölti a nyugalom érzésével.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan oldja a fáradtságot és a kimerültséget
  • megnyugtatja a kiszáradt bőrt
  • táplálja és finomítja a száraz bőrt

Használata:
Öntse közvetlenül a fürdővízbe és keverje el.

Tulajdonságok

Konzisztencia
olaj
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Az olaj típusa
más növényi olajok

Kneipp a márkáról

A Kneipp német márka az alapítója, Sebastian Kneipp (1821-1897) pap nevét viseli. Egész életében erősen érdekelte a vízgyógyászat és egyéb természetes gyógymódok. Ma a Kneipp még mindig Sebastian holisztikus tanításából merít, és érdekes termékek széles választékát szállítja a piacra. A márka kínálata például elsőrangú kozmetikát vagy étrend-kiegészítőket tartalmaz.

A Kneipp óriási hangsúlyt fektet a hatékonyságra és a biztonságra. A Kneipp készítményeket különböző területek - bőrgyógyászat, allergológia, mikrobiológia - neves tudósaival együttműködésben fejlesztik ki, és piaci bevezetésük előtt pedig szigorú tesztelésnek vetik alá.

A krémek, kenőcsök, tusbalzsamok és más Kneipp termékek összetételében olyan növények kivonatai vannak, mint például a jázmin, a menta, a kamilla, a kakukkfű vagy a rozmaring. A vásárlók körében különösen a száraz és érzékeny bőr ápolását szolgáló kozmetikumok örvendenek nagy népszerűségnek. Ez a mandulavirág jótékony tulajdonságait aknázza ki.

A Kneip márka idővel a hatékonyság és az innováció szinonimájává vált. Nem csoda, hogy e társaság termékei számos rangos díjat szereztek. A márka vonzó lehet mindazok számára, akik nemcsak szépek, de egészségesek és vitálisak is szeretnének lenni, a jó minőséget keresik elfogadható áron, és lassítani kívánják az öregedés folyamatát.  

Értékelés Kneipp Goodbye Stress