Klorane Yeux Sensibles sminklemosó víz érzékeny szemre

Márka: Klorane

a termék 2 változata 2 390 Ft - tól

Csomagküldő – átvevőhelyCsütörtök 2017.05.25.
TransoflexCsütörtök 2017.05.25.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Klorane Yeux Sensibles változatok

 • Klorane Yeux Sensibles sminklemosó víz érzékeny szemre (Floral Lotion Eye Make-up Remover) 100 mlsminklemosó víz érzékeny szemre 

  Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

  (Floral Lotion Eye Make-up Remover) 100 ml
  Kód: LOP0843

  2 390 Ft

 • Klorane Yeux Sensibles sminklemosó víz érzékeny szemre (Floral Lotion Eye Make-up Remover) 200 mlsminklemosó víz érzékeny szemre 

  Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

  (Floral Lotion Eye Make-up Remover) 200 ml
  Kód: TAT0069
  Ez a termék a gyártó által nincs celofánba csomagolva.

  3 390 Ft

Fel

Kozmetikai termék leírása Klorane Yeux Sensibles

Értékelés

Egyszerű használat

Kozmetikai minőség

Eredményesség

Tulajdonságok

bőr

érzékeny

Bőrprobléma alapján

érzékeny és allergiás bőrre

konzisztencia

víz

Leírás:

A L´Oréal Majirouge kímélő hajfestést biztosít a Ionène G és az Incell gondoskodásnak köszönhetően. Erősítik a hajszálakat, a hajgyökerektől egészen a hajvégekig. Majirel eredmény: intenzív vörös, ragyogó fény a hajgyökerektől egészen a hajvégekig.

Alkalmazás:

Keverés
Egy tubus (50 ml) Majirel krémet keverjen össze 75 ml oxidációs krémmel 20 vol. (6%) a 2 szintel való világosításért. A 3 szinttel való világosításért használjon 30 vol. (9%) oxidációs krémet.
Figyelmeztetés:
- Alkalmazás előtt használjon kesztyűt
- kizárólag az ajánlott oxidálóval alkalmazza: 30 vol (9%) max
- Tartsa be az előírt utasításokat
- Ne használjon fém segédeszközöket
- Shaker használata esetén a keverés után azonnal nyissa ki azt, a károsodás megelőzése érdekében
- Alaposan keverje össze az összetevőket, hogy egynemű keveréket kapjon

Alkalmazás és leöblítés
Száraz hajra alkalmazza, a hajgyökerektől. A hatóidő 35 perc.
A haj hossza mentén alkalmazza egészen a hajvégekig (langyos víz állandó hozzáadásával, kb. 5 ml-t adjon hozzá a maradék keverékhez).
Ha a szín a haj hossza mentén a hejvégek felé változik (a szín fogékony): távolítsa el a festéket 5 perccel az előírt hatóidő vége előtt.
Ha a szín a haj hossza mentén a hejvégek felé lassan változik (a szín nem fogékony): hagyja hatni a festéket 20 perccel tovább az előírt hatóidőnél.
Ha a szín a haj hossza mentén a hejvégek felé gyorsan változik: távolítsa el a festéket azonnal.
Az alkalmazás után alaposan mossa meg a haját.
Használjon Optimiseur Post-Color sampont festett hajra.

Ősz haj festés
A Majirel tökéletesen fedi az ősz hajszálakat.
0% és 50 % ősz hajszál esetén alkalmazza a kívánt színárnyalatot.
50% és 100 % ősz hajszál esetén a hajfestéket a következőképpen alkalmazza: ½ tubust a kívánt árnyalatból + ½  tubust az alap színből vagy az arany (dorée) alapból.  3 Majirel azonos árnyalatból mint az oxidációs krém 20 vol. (6%) tónusa.
Keverje össze a hideg árnyalatokat (.1, .2) az alap árnyalatokkal.
Például: ½ tubus Majirouge 5.20 árnyalat + ½ tubus Majirel 5 árnyalat.
Keverje össze a meleg árnyalatokat (.4, .6) az alap arany árnyalatokkal.
Például: ½ tubud Majirouge 6.64 árnyalat + ½ tubus Majirel 6.3 árnyalat.

Első festés (vagy hosszú kinövések)

Az első festés technikája
Kezdje az alkalmazást a haj hossza mentén a hajvégekig. Hagyja hatni 15 percig. Majd alkalmazza a hajgyökerekre és hagyja hatni 35 percig.

Nagyon világos vagy szőkített haj (kevésbé fogékony szín esetén)

Színtónus élénkítésének technikái
Ha 1 szinttel változik a szín az elért és a kívánt árnyalat között – kövesse a 2. fejezet - Alkalmazás és leöblítés utasításait.
Ha 2-3 szinttel változik a szín az elért és a kívánt árnyalat között – az alábbiak alapján járjon el: Alkalmazza a kívánt árnyalatot a hajgyökerekre. Adjon hozzá a maradék keverékhez 3-6 cm azonos árnyalatot. A keverékhez adjon hozzá kis mennyiségű vizet.  Alkalmazza a haj hossza mentén és a hajvégekre. Keverje át. Hagyja hatni 35 percet.
Ha több mint 3 szinttel változik a szín az elért és a kívánt árnyalat között – ebben az esetben újrafestés szükséges.

Sötétebb haj és hajvégek esetén (mint a kívánt árnyalat)
A „festék eltávolításának“ technikája
Az 1 tónussal sötétebb nem kívánt árnyalat eltávolításához – használjon Effasort-t. A nem kívánt sötétebb árnyalat eltávolítása és egyben világosabb árnyalat elérése érdekében használjon 20 - as(6%) vagy 30 – as (9%) Effasor oxidációs krémet.

Fel

A Klorane márkáról

Klorane kozmetika – Egy francia dermokozmetika márka, melyet 1966 –ban alapított a növények hatásait vizsgáló orvos, Pierre Fabre. A sorozat első terméke egy kamillás sampon volt, mely bár megújult formában, de még mindig része a márka kínálatának. A márka újabb sikeres fejezete egy évre rá a legkisebbeknek szóló készítmények megjelenésével kezdődött – Klorane Bébé. A fő összetevő, mely a sorozat minden ápoló termékében megtalálható, az orvosi körömvirág. A termékek között az anyukák megtalálhatnak a higiéniához szükséges készítményeket, tisztító papírtörlőket, kenőcsöket és szpréket a kiütésekre, növényi olajok ápoló keverékét, mely a csecsemők masszázsához is alkalmazható. Már a kezdetektől szerepelnek a Klorane márka kínálatában hajápoló (hajhullás, korpa, stb. ellen), testápoló és a finom gyermekbőrre való termékek. Azt is mondhatnánk, hogy a márka „a minden problémára létezik egy növény“ filozófiáját követi. Mangóvaj, csalán, kakukkfű, búzavirág vagy kininfa – csak egy nagyon kis listája a márka által használt összetevőknek. Nagy figyelmet fordítanak az ökológiai megközelítésre, a folyamatosan fenntartható fejlődésre, az energiafogyasztás csökkentésére és a környezetvédelemre. Sok éves kutatás eredménye olyan hatásos termékek létrehozása, melyeket öröm használni. Nagyon szigorú ellenőrzés garantálja a növényi kivonatok minőségét, annak ökológiai beszerzését és effektív beillesztését a végtermékbe. Az csak természetes, hogy a Klorane márka a termékek készítésénél nem használ semmiféle védett növényt. Sőt, éppen ellenkezőleg, a Klorane Institut három fő feladatot követ – védeni, vizsgálni és tanulni. A sok tevékenység közül, elég egyet megemlítenünk, melyet anyagilag támogat az intézet. Portugáliában sikeresen termesztik a Normania triphylla védett növényt, Funchal város botanikus kertjének és Brest város Nemzeti botanikus intézetének együttműködésével. Amennyiben olyan növényi ápolást szeretne, mely effektív, használata kellemes és tiszteletben tartja a természetet, akkor a Klorane márka éppen Önnek való.

Fel

Értékelés Klorane Yeux Sensibles

 • 2015. január 30.
  Erika Molnárné

  Tökéletesen végzi a dolgát, nem irritál, kellemes használni

Mit gondol Ön a Klorane Yeux Sensibles termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinoniche samples - free delivery