KloraneAvoine száraz sampon minden hajtípusra

Klorane Avoine száraz sampon minden hajtípusra
Klorane Avoine száraz sampon minden hajtípusra
Spóroljon
4 086Ft

Spóroljon 19%
150 ml
3 270Ft

2 180,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KLO02661 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 10. 26.

Leírás Klorane Avoine
Tulajdonságok

Még ha siet, akkor is megmentheti a frizuráját. Elég csak 2 perc, és a minden hajtípusra való Klorane szárazsampon képes a hajnak friss megjelenést, dús térfogatot és formát adni. Hajmosás nélkül is biztosítja a tisztaság érzését a felesleges faggyú felszívásával. Nem hagy csúnya foltokat, és kivételes hajpuhító képességgel rendelkezik. A Klorane szárazsampon egyszóval nélkülözhetetlen, amikor az utolsó pillanatban kell frizurát varázsolnia.

Tulajdonságai:

  • tisztaság- és frissességérzetét kelt
  • felszívja a felesleges faggyút
  • volument és formát ad a hajnak
  • nem hagy semmilyen nyomot a hajon
  • finomítja a hajszálakat

Összetétele:

  • zab – nagy részben glicideket, zsírt és vitaminokat tartalmaz, kivételes finomító képességgel rendelkezik

Alkalmazása:
Először alaposan rázza fel a flakont. Fújja a sampont a hajtövekhez kb. 20-30 cm távolságról, masszírozza át az ujjaival, majd fésülje át a haját.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
A túlzott faggyútermelés szabályozása
Fejbőrtípus
zsíros fejbőr

Klorane a márkáról

Klorane kozmetika – Egy francia dermokozmetika márka, melyet 1966 –ban alapított a növények hatásait vizsgáló orvos, Pierre Fabre. A sorozat első terméke egy kamillás sampon volt, mely bár megújult formában, de még mindig része a márka kínálatának.
A márka újabb sikeres fejezete egy évre rá a legkisebbeknek szóló készítmények megjelenésével kezdődött – Klorane Bébé. A fő összetevő, mely a sorozat minden ápoló termékében megtalálható, az orvosi körömvirág. A termékek között az anyukák megtalálhatnak a higiéniához szükséges készítményeket, tisztító papírtörlőket, kenőcsöket és szpréket a kiütésekre, növényi olajok ápoló keverékét, mely a csecsemők masszázsához is alkalmazható. Már a kezdetektől szerepelnek a Klorane márka kínálatában hajápoló (hajhullás, korpa, stb. ellen), testápoló és a finom gyermekbőrre való termékek. Azt is mondhatnánk, hogy a márka „a minden problémára létezik egy növény“ filozófiáját követi. Mangóvaj, csalán, kakukkfű, búzavirág vagy kininfa – csak egy nagyon kis listája a márka által használt összetevőknek. Nagy figyelmet fordítanak az ökológiai megközelítésre, a folyamatosan fenntartható fejlődésre, az energiafogyasztás csökkentésére és a környezetvédelemre. Sok éves kutatás eredménye olyan hatásos termékek létrehozása, melyeket öröm használni. Nagyon szigorú ellenőrzés garantálja a növényi kivonatok minőségét, annak ökológiai beszerzését és effektív beillesztését a végtermékbe. Az csak természetes, hogy a Klorane márka a termékek készítésénél nem használ semmiféle védett növényt. Sőt, éppen ellenkezőleg, a Klorane Institut három fő feladatot követ – védeni, vizsgálni és tanulni. A sok tevékenység közül, elég egyet megemlítenünk, melyet anyagilag támogat az intézet. Portugáliában sikeresen termesztik a Normania triphylla védett növényt, Funchal város botanikus kertjének és Brest város Nemzeti botanikus intézetének együttműködésével.
Amennyiben olyan növényi ápolást szeretne, mely effektív, használata kellemes és tiszteletben tartja a természetet, akkor a Klorane márka éppen Önnek való.

Értékelés Klorane Avoine