Ugrás a fő tartalomhoz
A Kiehl's márka öröksége ötvözi az egészség és a szépség történetét. 1851-ben indultunk hagyományos gyógyszertárként, „Brunswick Apotheke” néven.
 
A Kiehl's termékek összetétele a kémia és a természet iránti rendkívüli szenvedély eredménye, és a gyógyszertári alapokkal való szoros kapcsolat szimbóluma. Termékeink a természetes összetevők előnyeit a fejlett technológiával ötvözve teljes mértékben kielégítik az arcbőr egyéni igényeit és egészséges megjelenést kölcsönöznek neki.
 
Mindig szem előtt tartjuk a legfontosabb dolgokat - a nagylelkűséget, a kivételes kiszolgálást és az arcbőr hatékony ápolását.
 

TERMÉSZET

Amióta gyógyszertárként megnyitottuk kapuinkat, gondosan válogatjuk a természetes összetevőket hatékonyságuk és a bőrre gyakorolt jótékony hatásaik alapján.
 
Folyamatosan keressük az új, természet ihlette és fenntartható módon beszerezhető alapanyagokat a világ minden tájáról. Ezek biztosítják azokat az ápoló hatásokat, illatokat és összetételeket, amelyek receptúráinknak rendkívüli hatékonyságot kölcsönöznek.

TUDOMÁNY

A gyógyszeriparban, az orvostudományban és a gyógyszerészeti területen szerzett örökségünkhöz hűen arra törekszünk, hogy vásárlóinknak csak a legkorszerűbb és leghatékonyabb bőrápolási megoldásokat kínáljuk.
 
A fejlett tudomány és a több mint 170 éves tapasztalat ötvözésével a Kiehl's vegyészeinek a receptúrák szigorú tesztelésével sikerült rendkívül hatékony termékeket létrehozniuk minden bőrtípus számára – még a legérzékenyebb számára is.

TÁMOGATÁS

 
Hagyományunk, hogy felülmúljuk az elvárásokat és kapcsolatainkat személyre szabva alakítsuk ki, valamint hogy az egyéni igényekhez igazodva segítsük vásárlóinkat a megalapozott bőrápolási döntések meghozatalában.
 
Hagyományos nagylelkűségünk azt jelenti, hogy vásárlóink ingyenes termékmintákat kérhetnek a „Próbálja ki, mielőtt megveszi!” mottónkhoz híven.