Skip to main content

KérastaseRésistance Extentioniste takarékos kiszerelés II. (a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve)

Kérastase Résistance Extentioniste takarékos kiszerelés II. (a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve)
Kérastase Résistance Extentioniste takarékos kiszerelés II. (a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve)
takarékos kiszerelés II. (a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve)

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: KER04182

Bain Extentioniste sampon a haj növekedésének elősegítésére 250 ml + Masque Extentioniste maszk a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve 200 ml + Extentioniste Thermique termovédő tej 150 ml + Serum Extentioniste szérum a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve 50 ml

Ajándék az Ön számára
Vásároljon 2 Kérastase terméket, és a teljes rendelését postaköltség nélkül juttatjuk el Önhöz.

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű KérastaseRésistance kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Bain Extentioniste sampon a haj növekedésének elősegítésére 250 ml
  • Masque Extentioniste maszk a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve 200 ml
  • Extentioniste Thermique termovédő tej 150 ml
  • Serum Extentioniste szérum a haj növekedéséért és megerősítéséért a hajtövektől kezdve 50 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • előnyös áron kapható szett
  • minden nő örül neki
  • komplett ápolás a haja szépségéért
  • a haj töredezésének csökkentésére

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
növekedést serkentő, Táplálás
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
hajritkulás és hajhullás

A Kérastase kozmetika a legfényűzőbb hajápolási márkák egyike. Története 1964-ben kezdődött, amikor a L'Oréal kozmetikai óriás laboratóriumaiban létrehozták az így elnevezett termékcsaládot.
A Kérastase márkájú samponok, kondicionálók, olajok és egyéb termékek fejlesztésében az Egyesült Államok, Kína, Japán, Brazília és India több mint 700 tudósa vesz részt. A Kérastase nagy hangsúlyt fektet a szigorú tesztelésre, miközben elsősorban az in vivo módszerekre támaszkodik. A Párizsi Értékelő Központ a maga nemében egyetlen a világon és 60 szakembert alkalmaz, akiknek több mint 8000 önkéntes áll rendelkezésére.
A Kérastase minden hajtípusra kínál speciális készítményeket, gyenge, érett, száraz, zsíros, normál, hullámos hajra egyaránt. Külön említést érdemelnek a korpásodás ellen vagy hajhullásban szenvedő férfiak számára készített speciális samponok. Amennyiben Önt inkább a styling érdekli, a habokat, a modellező pasztákat, a lakkokat, zseléket vagy a hajformázó pasztákat ajánljuk figyelmébe. Tulajdonképpen itt mindenki tud választani magának.
Nem meglepő, hogy a rendkívül aktív anyagokat tartalmazó Kérastase termékeket szívesen használják a professzionális fodrászok, stylistok és sminkesek. A Kérastase arca lett például Kate Moss angol szupermodell és divattervező, ő a Couture Styling kollekciót népszerűsíti. A további hírességek, akik erre a kozmetikára esküsznek Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively vagy Brooke Shields!
A Kérastase márka bizonyára vonzó lesz mindazok számára, akik hajuknak a lehető legjobb ápolást kívánják nyújtani árkompromisszum nélkül, érzékeny a fejbőrük vagy más nehézséggel küszködnek, és gyönyörű frizurákra vágynak, de nincs idejük szépségszalonokba járni.