Skip to main content

Haj Kérastase

Férfiak
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Haj
Hajmaszkok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Hajolajak
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Kondicionálók és balzsamok
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Kozmetika szettek
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Napozás és haj
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Öblítés nélküli ápolás
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Styling
Nem tartalmaz a beállított szűrőknek megfelelő termékeket.
Választott már
  • Specifique
  • Argile Équilibrante
  • Masque Rehydratant
  • Táplálás

Kérastase – forradalmi hajápolás

A hajmosás minden ápolt megjelenés alapja. Sajnos rettentően nehéz megtalálni a megfelelő ápolást, hiszen akárcsak sokféle ember létezik, úgy mindannyiunknak más a hajtípusa. Mindenki másra esküszik, valaki még keresi a megfelelőt. Bármelyik csoportba is tartozik Ön, biztosan ki kell próbálnia a Kérastase nyújtotta ápolást.

A Kérastase története

A Kérastase francia luxus minőségű hajápoló márka, mely a L´Oréal Advanced Research tudósai által kifejlesztett termékcsaláddal indult 1964-ben. A 60-as évek frizuráinak divatja megkövetelte a haj tartósságát és erősségét, továbbá, hogy sima és fényes legyen. A tudósok ehhez kerestek gyengéd ápolást nyújtó terméket. Azóta a Kérastase minden hajtípusnak és számtalan problémára nyújt megoldást.

A Kérastase termékek

Zsíros, száraz, lapos, rakoncátlan, gubancos haj; töredezett, kunkorodó hajvégek; száraz, sérült, korpás, viszkető fejbőr - ez egyenként leírva is rengeteg, akkor mennyi kombinációt rejtenek. Nem kell aggódni a Kérastase mindenre tud megoldást. Csupán ki kell választania a megfelelő termékcsaládot, hogy fejbőre és haja a legjobb Kérastase élményt élhesse át.

Fontos megjegyezni, hogy az egyes termékcsaládok által ígért hatás minden esetben csak a teljes hajápoló rutin beütemezésével érhető el. Nem elég egyetlen Kérastase sampon a hajmosáshoz, hogy olyan ragyogó haja legyen, mint a Hollywood-i sztároknak. Az alapos ápolásért a hajmosáshoz használja a sampont, majd öblítse le. Ezt követve kenje a hajvégekre a kondicionálót annak a dobozán feltüntetett alkalmazás szerint. Hetente alkalmazzon Kérastase pakolást, vagy maszkot és szérumot is. A teljes hatáshoz kihagyhatatlan a hővédő és az olaj használata. Aki szeretne gazdaságos áron hozzájutni egy teljes kollekcióhoz annak tökéletes választál lehet az ünnepekkor beszerezhető a Kérastase karácsonyi csomag.

Kérastase Resistance

Kérastase Resistance a sérült és gyenge haj megmentője. A sampon helyreállítja a sérült hajszálákat, a kondicionálónak köszönhetően a hajszálak megerősödnek. A helyreállító hajápoló készítmény mélyen táplálja a hajszálakat és védelmet biztosít a káros hatásokkal szemben, mint például a hőkezelés – hajvasalás vagy göndörítés.

Nők ezrei használják ezt a Kérastase csomagot, ami a haj szerkezetét hivatott mélyrehatóan helyreállítani, így erősítve a vékonyszálú hajat. Ha vékony és könnyen töredező haja van, akkor próbálja ki a Kérastase Resistance termékeket.

Kérastase Resistance Extentioniste

A Kérastase Extentioniste hajnövesztő csomag a haj egészséges növekedését segíti és megóvja a hosszú haj károsodását. A teljes kollekciót a Résistance Bain Extentioniste sampon, a  Résistance Fondant Extentioniste kondicionáló, a Résistance Masque Extentioniste hajmaszk, a Résistance Extentioniste Thermique hajápoló helyreállító készítményt és a Résistance Extentioniste Scalp Serum erősítő hajszérumot tartalmazza.

Mindamellett, hogy a Kérastase Resistance Extentioniste termékek segítik a haj ápolását és a haj egészségét, elősegítik a hajszálak növekedését. Rengetegen vágynak hosszú hajra, ám az könnyedén sérül és töredezetté válik. Ezért fontos már a haj növesztésénél odafigyelni a megfelelő és kímélő ápolásra, amely biztosítja az egészséges hajszálakat. Ha már sikerült elérnie a kívánt hosszúságú hajat építse be a rutinjába a Kérastase pakolás használatát is.

Kérastase Densifique

A Kérastase Densifique olyan termékekből áll, melyek erősitik az elgyengült hajszálakat és visszaadják a haj sűrűségét és rugalmassá változtatják a hajkoronát. Ez a Kérastase sampon hajhullásra bizonyítottan helyreállítja a ritkuló hajat és remek textúrával gazdagítja. Hialuronsav tartalmának hála megerősíti és védi a hajszálakat.

A Densifique termékcsalád termékei:

  • Kérastase Densifique Bain Densité sampon
  • Kérastase Densifique Fondant Densité hidratáló és feszesítő kondicionáló
  • Kérastase Densifique Masque Densité regeneráló maszk
  • Kérastase Densifique Sérum Jeunesse tápláló és dúsító hajszérum

Kérastase Aura Botanica

Kérastase Aura Botanica termékei a természetesség kedvelőinek jöttek létre. A márka igyekezett létrehozni egy termékcsaládot, melynek összetevői természetes alapanyagokat tartalmaznak és úgynevezett fair trade piacról származnak. Így elmondható, hogy a termékcsalád 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Ebből adódóan ezek a Kérastase termékek szilikon és parabénmentesek.

Kérastase Elixir Ultime

A Kérastase Elixir Ultime gazdag összetevői ragyogóan és egészségesen tartják a hajat. Minden problémamentes hajtípusnak megfelelő. A haj selymes és puha lesz akárcsak a reklámokban, nem nehezedik el és egész nap gyönyörű megjelenést biztosít. A kollekció több Kérastase hajolaj típust is tartalmaz, mint a Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale vagy a Kérastase Elixir Ultime L'Huile Légère.

Kérastase Nutritive

A száraz haj megmentője a Kérastase Nutritive termékcsalád. A szénakazal frizura senkinek sem áll jól, száraznak, töredezettnek és ápolatlannak tűnik minden alkalommal. Ezért fontos, hogy a hajápolás ne csak egy egyszerű sampon személyében merüljön ki, a Kérastase Nutritive sampon tökéletes választás lehet. Érdemes bevezetni az ápolásba más, kiegészítő termékeket is, mint a Kérastase Nutritive Masquintense hajpakolás vagy Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum éjszakai szérum használata. A Kérastase hajpakolás rendszeres használata selymesen puhává és legfőképpen hidratáltá teszi a hajszálakat.

Kérastase Specifique

A tökéletes hajkorona a hibátlan fejbőrrel kezdődik. Ezért fontos a fejbőr megfelelő ápolása is, vagyis olyan termékek használata, amik nem irritálják azt. A fejbőr analízise alapján 3 fő oka lehet a hajtövek problémájának. Az egyik fontos ok az életmód, a folyamatos stressz esetleg a hormonális változások. A második ok a rossz szokások okozta problémák, mint például a túl sok sampon vagy nem megfelelő készítmények használata. A harmadik, és nem utolsó ok a környezet hatásai, mint a szennyeződések, vagy a vízkeménység. Mindhárom okra talál egy-egy Kérastase Specifique terméket. A termékcsalád legkeressebb terméke a Kérastase hajnövesztő intenzív kúra a Kérastase Specifique Cure Anti-Chute Intensive.

Kérastase Blond Absolu

A Kérastase hajfesték okozta gondokra is megoldást kínál. Köztudott, hogy a hajfestés nagyban roncsolja a hajat. A szőkített hajra ez különösen érvényes, hiszen a haj könnyen kiszárad és nagyon hamar elszíneződhet. Ha szeretné ezt elkerülni ne hagyja ki a hajápolási rutinból a kollekció minden darabját. Ugyanis a Kérastase hajmaszk behatol a hajszálakba és semlegesíti az ott megjelent sárgás tónusokat.

Kérastase Discipline

Emelje a hajápolást egy magasabb szintre a Kérastase Discipline termékekkel. A legrakoncátlanabb hajat is képes megszelídíteni. Ez a Kérastase csomag azért jött létre, hogy rugalmassá és fényessé és kifésülhetővé tegye a rakoncátlan hajat.

Kérastase Genesis

Előzze meg a hajhullás és a hajszálak töredezését és javítsa a hajszálak szerkezetét. A Kérastase Genesis termékeit szakemberek segítségével alkották meg, hogy megfelelő és minőségi ápolást nyújtsanak mindenkinek. A Kérastase sampon hajhullásra magában nem elég ápolás, fontos, hogy rutinjába beleépítse a Kérastase hajnövesztő csomag minden elemét.

Ismerjen meg még több Kérastase terméket a Notino oldalán. Kedves ajándék lehet szeretteinek a Kérastase karácsonyi csomag. Amennyiben hajnövesztő termékekre esett a választása próbálja ki Kérastase Extentioniste csomag termékeit, és hagyja magát elkápráztatni.