Ugrás a fő tartalomhoz

Kérastase Specifique Divalent

VÉGET NEM ÉRŐ HARC A ZSÍROS HAJ ELLEN

A zsíros fejbőr valódi akadályt jelenthet az egészséges és szép hajért folytatott küzdelem során.

A helytelenül megválasztott termékek használatával a frissen mosott haj töve hamar beszennyeződik, és rövid időn belül újabb hajmosást igényel. Ha olyan termékeket használunk hajmosás során, amelyek nem támogatják az egészséges egyensúly kialakulását, azzal csak tovább fokozzuk a fejbőr faggyútermelését. Így a hajat rövid időn belül újból meg kell mosni. Mindez a múlté...

ÖRÖKKÉ FRISS HAJ

A Kérastase bemutatja SPECIFIQUE DIVALENT termékét: teljes hajápolási rutin a zsíros hajtő és az igénybe vett hajhossz számára. A három termékből álló termékcsalád segít helyreállítani a megfelelő faggyúszintet, miközben hidratálja a száraz hajhosszt és selymessé, táplálttá teszi a hajat, mely sokáig frissnek érződik. 

teljes szöveg szöveg elrejtése

100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTOTT ÉS ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ CSOMAGOLÁS

A hajunk mellett a Kérastase a jövőnkkel és a bolygónkkal is elkötelezetten törődik. A felelősségteljes luxus korának megfelelően ikonikus samponunk csomagolását már 100%-ban újrahasznosított műanyagból készítjük.*

*A kupak, az adalékanyagok és a festékanyagok kivételével.

teljes szöveg szöveg elrejtése

3 LÉPÉS A FRISSESSÉGHEZ

A FRISSESSÉG IKONJA
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Sampon a faggyútermelés egyensúlyáért

Az átlagos samponok csak eltávolítják a zsírt, és fokozzák a faggyútermelést. Ez a krémes, könnyed formula megnyugtatja a fejbőrt, segít helyreállítani annak egyensúlyát, és enyhíti a zsírosodást, miközben táplálja a gyakori hajmosás miatt igénybe vett hajat.

Tudjon meg többet

 

teljes szöveg szöveg elrejtése

FRISSESSÉG ÉS MÉREGTELENÍTÉS
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Tisztító agyag hétvégi hajtisztító kezeléshez

A zsíros fejbőr egyensúlyának fenntartása többet jelent egy egyszerű hajmosásnál. Ez az agyagtartalmú tisztító sampon, amelyet hetente egyszer javasolt használni, egyedülálló zöldes színű, krémes összetételével és luxus élményt nyújtó, földes textúrájával puhává és ragyogóvá varázsolja a hajat. 

Tudjon meg többet

teljes szöveg szöveg elrejtése

FRISSESSÉG ÉS HIDRATÁLÁS
SPECIFIQUE MASQUE RÉHYDRATANT
Intenzív hidratálást biztosító gél-pakolás

Még a zsíros haj is szárazzá válik a hajhosszon és a hajvégeken, aminek elsődleges oka a nem megfelelő termékekkel végzett gyakori hajmosás. Ez a friss illatú, könnyű összetételű termék újraértelmezi az intenzív kondicionálást, miközben gondosan ápolja a hajat azokon a területeken, ahol arra a leginkább szüksége van. 

Tudjon meg többet

teljes szöveg szöveg elrejtése