Ugrás a fő tartalomhoz

Kérastase Blond Absolu
Ápolás a szőkített hajnak

A SZŐKE TÖBB MINT PUSZTA MEGJELENÉS!

Szőkének lenni nagyon izgalmas. Azonban a szőkítés kellemetlen hatása, hogy porózussá és szárazságra hajlamossá teszi a hajat, a szín később kifakul és elveszíti egységes tónusát.
Ismerje meg a Kérastase Blond Absolu termékcsaládot: Ezek a professzionális hajápolók szőkített hajra megőrzik a ragyogó hatást, megerősítik a hajszálakat és megújítják egészségüket.

teljes szöveg szöveg elrejtése

MÉLYÁPOLÁS

Haja extrém változáson esett át: sötét árnyalatból szőke lett? Bátran platina- vagy ezüstszőkére festené haját?
Ebben az esetben hajának a Kérastase Blond Absolu Cicaextreme nyújtotta mélyápolásra van szüksége. A termék alacsony és magas molekulasúlyú hialuronsavat is tartalmaz, rendszeres használata mellett pedig haja 94%-kal erősebb és 85%-kal hidratáltabb lesz.

teljes szöveg szöveg elrejtése

SEMLEGESÍTÉS

Nem egyszerű dolog megőrizni azt a szőke árnyalatot, amit a fodrász varázsolt elő. A szőke hajszín már néhány mosás után sárgás tónust kaphat, vagy rezes árnyalat jelenhet meg benne.
Ezért fontos, hogy rutinunk része legyen a lila pigmenteket tartalmazó Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet termékcsalád, amely semlegesíti a kellemetlen színeket, és így haja akár nyolcszor ragyogóbbá válhat. A kezelést egészítse ki szőkített hajra készült hővédő termékkel és kondicionálóval.

teljes szöveg szöveg elrejtése

HIDRATÁLÁS ÉS ÉLÉNKÍTÉS

Jobban kedveli a természetes szőke árnyalatokat? Haját kímélő eljárással, például balayage-zsal vagy melírozással szőkíttette? Akkor a legjobb, ha hidratálással kel és fekszik.
A Bain Lumière élénkítő sampon és a Cicaflash kondicionáló együttes hatásának köszönhetően az Ön haja akár 11-szer erősebbé válhat. Extra hidratálással is kényeztetheti frizuráját, ha esténként Sérum Cicanuit éjszakai szérumot vagy hetente egyszer Cicaextreme pakolást használ.

teljes szöveg szöveg elrejtése