Kenzo Power Eau de Toilette uraknak

5×
Kenzo Power Eau de Toilette uraknak
Kenzo Power Eau de Toilette uraknak
60 ml
20 280Ft

33 800,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: KZO0140 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon Kenzo parfümöket legalább 20 000 Ft értékben, és egy gyönyörű kézitáskával ajándékozzuk meg.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Kenzo Power
Összetétel

Mutassa meg a világnak, ki Ön és miben hisz! A férfi Kenzo Power Eau de Toilette magát a férfiasságot testesíti meg. A belső erő és az érzékenység párosát egyszerű, de varázslatos illatával fejezi ki, ami tökéletesen kiemeli karizmatikus személyiségét.

  • fás, fűszeres illat
  • merész férfiaknak
  • hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra is kiváló

Az illat összetétele
Az illatok érzéki játékát a zamatos bergamott, a vonzó koriander és a kardamom tökéletes összhangja nyitja meg. A szívillatban virágos jegyek dominálnak, amelyhez a lecsengésben a melengető cédrus akkordjai kapcsolódnak. Ezt remekül kiegészíti a labdanum és a tolu balzsam.

Az illat története
Az illat 2008-ban került kereskedelmi forgalomba, alkotója Olivier Polge parfümőr. A kompozíciót ízléses és elegáns üvegcse hangsúlyozza, amelyet Kenya Hara japán tervező alkotott.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, BHT, COUMARIN, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, EUGENOL, CINNAMAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, bergamott, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
virágok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, cédrus, szuhar, tolu balzsam
Az illat fajtája
virágos, fás

Kenzo a márkáról

Eredetiség, kreativitás és ázsiai kultúrára utaló, egzotikus elemek kombinációja. Ez a divat- és parfümvilág nagy játékosa, a Kenzo luxusmárka, melynek mottója az „Egy gyönyörű világért“. Alkotásaiban tökéletesen tükröződik az energia, az öröm, az antikonformizmus és a természetből merített inspiráció.

Kenzo Takada divattervező alapította, aki Japánból költözött Párizsba, majd 1970-ben ott nyitotta meg első butikját. A Kenzo márkát a hagyományos japán elemek európai stílussal és párizsi eleganciával történő ötvözése jellemzi.

A Kenzo parfümök pontosan olyanok, mint maga a márka, azaz játékosak, színesek és ötletesek. A legkedveltebb női Kenzo parfüm kétség kívül a Flower by Kenzo, ami arra a kérdésre adja meg a választ, hogy „milyen lenne a pipacs illata, ha lenne valamilyen illata?“ Legalább ennyire figyelemreméltó a vaníliás illatjegyeket hordozó Kenzo Amour női parfüm, az eredeti illatok Kenzo World kollekciója, valamint a L‘Eau Kenzo is. A férfiakat viszont a Kenzo Homme Eau de Parfum érinti meg legjobban.

Értékelés Kenzo Power4