Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme

eau de toilette hölgyeknek 100 ml

18×
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme eau de toilette hölgyeknek 100 ml
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme eau de toilette hölgyeknek 100 ml
27 400Ft

Spóroljon 55%
100 ml
12 280Ft

Kód: KZO0115 | Több mint 20 db a raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 08. 27.
Személyes átvétel
kedd 2019. 08. 27.
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme
100 ml | 12 280Ft

Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme parfüm leírása

A Kenzo L'Eau par Kenzo sziporkázóan üde illat, mely minden forró nyári napot felfrissít, de a hűvösebb őszi és téli hónapokban ugyancsak képes serkentően hatni.

A L'Eau par Kenzo rendkívül könnyed és egyszerű illat, melynek tisztasága a kristálytiszta vizet idézi. Ez elsősorban a vízi virágok jegyeinek köszönhető, melyek az illat viselése során folyamatosan érződnek. A menta jegyeivel alkotott elegyekkel rendkívül elegáns, ugyanakkor harmonikus illat is a L’eau par Kenzo, így a tökéletes egyensúly érzését kelti.

A L'Eau par Kenzo Eau de Toilette elegáns és kiegyensúlyozott nőnek készült. Azonban könnyedségének és üdeségének köszönhetően a lányok kedvence is. A L'Eau par Kenzo Eau de Toilette a többi Kenzo illathoz hasonlóan hétköznapi viselet. Az illat 1996 óta kapható.  

Összetétel

összetétel
cédrusfa, fehér pézsma, lótusz, menta, yuzu, zöld bors
Az illat fajtája
virágos, vizes

Kenzo a márkáról

Kenzo parfümök | A Kenzo márka a japán tervező Kenzo Takady által keletkezett a 70. évek elején Párizsban, és még ebben az időszakban figyelemre méltó sikereket ért el. Azt rebesgetik, hogy Kenzo Takada, mostanra már 70 - es éveiben járó úriember, a lánytestvérei divatmagazinjai révén szerette meg a divatot. A keményfejű japán fiatalember végül, a család ellenzése ellenére, a saját céljai után ment, mert a "normális" iskolában "unatkozott". A Kenzo parfümök csak 1988 - ban jelentek meg, amikor debütált a Kenzo de Kenzo kollekcióval. Manapság a Kenzo parfümök ismertek az egész világon, többek között hála a utánozhatatlan illatuknak és az egészében különleges stílusuknak. A mai időkben a Kenzo az ún. lifestyle márkához tartozik, mely irányadó. Érdekes termék a "zöld és érzéki" Kenzo Parfum D´Ete, vagy az "orientális városi" Kenzo Tokyo a férfiaknak, akik hajlandóak kísérletezni.

Értékelés Kenzo L'Eau Kenzo Pour Femme

Új értékelés hozzáadása

5.0
18 értékelés
16
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás